Αθήνα

13 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Τραγικός θάνατος για τον Λευτέρη Αβράμπο στα Άγραφα: Παραπάτησε στις σκάλες πολυκατοικίας και βρέθηκε στο κενό

Σε πένθος βρίσκεται η Τοπική Κοινότητα των Επινιανών Αγράφων στην Ευρυτανία, από τον ξαφνικό θάνατο του προέδρου της Λευτέρη Αβράμπου, που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό σε πολυκατοικία όπου φιλοξενούνταν στο Παναιτώλιο.

Ο 76χρονος «Εύζωνας» – όπως ήταν το παρατσούκλι του – βρισκόταν στο Παναιτώλιο, για να παραστεί στο μνημόσυνο του μπατζανάκη του, Θοδωρή Ζιώγα, όταν ανεβαίνοντας την σκάλα της πολυκατοικίας που διέμενε, έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε!

Όπως αναφέρουν οι συγχωριανοί του οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Αγρινίου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Τα Επινιανά έχασαν έναν πιστό αγωνιστή που τα λάτρευε σε όλη την ζωή του, έναν πνεύμονα ζωής, την ταβέρνα Ανατολή, που είχε δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια με θυσίες και με μεγάλο μεράκι για τους πατριώτες του και για την υπέροχη υπεράριθμη οικογένειά του, που με λαχτάρα γέμιζαν το χωριό μας κάθε χρόνο!», αναφέρει στη συγκινητική του ανάρτηση στο Facebook ο δήμαρχος Αγράφων, Θοδωρής Μπαμπαλής.

Send this to a friend