• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 12:57

Αθήνα

29 oC

αίθριος καιρός

Τραγωδία στη Χίο: Κλείνει με εντολή εισαγγελέα το φονικό γήπεδο

Το πρωί πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ στη Χίο.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος φοιτητής της ΑΣΟΕΕ στη Χίο.

Στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη για τα αίτια που οδήγησαν στην πτώση της μπασκέτας και στο θάνατο του φοιτητή, το πρωί πήγαν στον τόπο που συνέβη το μοιραίο η Εισαγγελέας Χίου, Σπυριδούλα Σταυράτη, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Γιάννης Αραμπατζής, ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς, οι Λευτέρης Παπαλάνης από την Τ.Υ. του Δήμου και Αργ. Τσικολή από την Τ. Υ. της Περιφερειακής Ενότητας και άλλοι μηχανικοί.

Ο έλεγχος εντάσσεται κι αυτός στην πραγματογνωμοσύνη που έχει διατάξει η Εισαγγελέας, με εντολή της οποίας σήμερα κλείνει η πρόσβαση στο χώρο του γηπέδου μπάσκετ στη Δασκαλόπετρα.

Στο μεταξύ, ελεύθερος αφέθηκε το πρωί, από την Εισαγγελία της Χίου ο μηχανικός του δήμου  που υπηρετούσε στο παρελθόν στο Δήμο Ομηρούπολης και σήμερα συνεχίζει να υπηρετεί στο δήμο Χίου, ο οποίος είχε προσαχθεί προκειμένου  να εξεταστεί η εμπλοκή του στο έργο της τοποθέτησης της μπασκέτας στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας.

Η Εισαγγελέας, Σπυριδούλα Σταυράτη, που χειρίζεται την υπόθεση, έχει διατάξει προανάκριση και για την περίπτωση του εν λόγω μηχανικού.

Πηγή alithia

Send this to a friend