Αθήνα

16 oC

ελαφρές νεφώσεις

Τραγωδία στην Κατερίνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 29χρονης λεχώνας- Συγκλονίζει ο σύζυγός της

Δύσκολες είναι οι στιγμές που ζει η οικογένεια της 29χρονης λεχώνας που έχασε τη ζωή της μετά από αλλεργικό σοκ, το οποίο υπέστη μετά τη χορήγηση αντιβίωσης έπειτα από τη γέννηση της κόρης της.

Δύσκολες είναι οι στιγμές που ζει η οικογένεια της 29χρονης λεχώνας που έχασε τη ζωή της μετά από αλλεργικό σοκ, το οποίο υπέστη μετά τη χορήγηση αντιβίωσης έπειτα από τη γέννηση της κόρης της.

Οι τρεις ιατροδικαστές ολοκλήρωσαν την πολύωρη εξέτασή τους και μίλησαν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τα πρώτα τους ευρήματα.  «Και οι τρεις ιατροδικαστές συμφωνήσαμε ότι ό θάνατος προήλθε από ισχαιμικό σοκ» δηλώνουν.

«Το ισχαιμικό σοκ είναι ο τελικός λόγος θανάτου. Το τι το προκάλεσε θα φανεί στις ιστολογικές. Αλλεργικό σοκ;» σημειώνει ο Παναγιώτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 29χρονης.

Ξεσπά ο σύζυγό της: «Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί»

«Δεν ξέρω τι γίνεται, είμαι χαμένος. Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου. Τώρα είμαι πατέρας. Προσπαθώ. προσπαθώ...»
-    Είδε το παιδί η κοπέλα;

«Δεν ξέρω μέσα στο χειρουργείο ίσως. Στον θάλαμο όχι».

Ο σύζυγος της κοπέλας αναφέρει ότι είχαν ενημερώσει  ότι είναι αλλεργική στη συγκεκριμένη ουσία και παρόλα αυτά της χορηγήθηκε.

Από την πλευρά του νοσοκομείο Κατερίνης δεν έχει γίνει καμία δήλωση, εν αναμονή των ιστολογικών εξετάσεων.

Δεν αφήνουν την αδελφή της να έρθει στην κηδεία

Οι γονείς της 29χρονης ήρθαν από την Αλβανία και περιμένουν με την νεογέννητη εγγονούλα τους αγκαλιά  να κηδέψουν την κόρη τους.

Η αδερφή της άτυχης κοπέλας κρατείται στο τελωνείο της Κρυσταλοπηγής. Έληξε το διαβατήριό της και οι αρχές δεν επιτρέπουν την είσοδό της στη χώρα. Οι συγγενείς της 29χρονης κάνουν έκκληση προς τις αρχές να επιτρέψουν στη γυναίκα να πει το τελευταίο αντίο στην αδερφή της .

Στην Δικαιοσύνη προσφεύγει η οικογένεια

Ο σύζυγος και η οικογένεια της 29χρονης θα καταθέσουν στον εισαγγελέα Κατερίνης όλα τα στοιχεία που έχουν και θα κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Η διοίκηση του νοσοκομείου Κατερίνης διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 29χρονης, Γιάννα Αγγελοπούλου, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τον θάνατο της νεαρής λεχώνας.

Send this to a friend