Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Χαμός στην Τρούμπα: Εφοπλιστής μαζί με τον γιο του, που έγινε γνωστός από ριάλιτι, ξυλοφόρτωσαν αστυνομικούς

Επίθεση σε αστυνομικούς φαίνεται ότι έκαναν γνωστός και εφοπλιστής και ο γιος του, που έγινε γνωστός μέσα από ριάλιτι σόου, το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Τρούμπας στον Πειραιά.

Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η εγκατάλειψη ενός σκύλου μέσα σε αυτοκίνητο, από γυναίκα που βρισκόταν στην παρέα του εφοπλιστή. Το σκυλί καθώς περνούσε η ώρα και ήταν κλεισμένο στο όχημα, άρχισε να γαβγίζει με αποτέλεσμα να προκαλέσει το ενδιαφέρον των διερχόμενων.

Σύμφωνα με το Newpost.gr, μια γυναίκα κάλεσε την αστυνομία με τους αστυνομικούς να αναζητούν την ιδιοκτήτρια. Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα εντοπίστηκε και ανέφερε πως πάει να πάρει την τσάντα της, προκείμενου να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα βγήκε από το μπαρ, συνοδεία του εφοπλιστή και του γιου του που σύμφωνα με τις αναφορές των αστυνομικών, ξεκίνησαν να κινούνται επιθετικά εναντίον τους και να τους βρίζουν.

Γρήγορα τα αίματα άναψαν με τους δύο άνδρες να χειροδικούν κατά των αστυνομικών οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψή τους, παρουσία των έκπληκτων θαμώνων των γύρω καταστημάτων. Πλέον, τη λύση στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η Δικαιοσύνη.

Send this to a friend