Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

Εφιάλτης για τον αντιδήμαρχο Τυρνάβου: Κουκουλοφόροι του έστησαν ενέδρα και τον απείλησαν με πιστόλι

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου από την είδηση ότι άγνωστοι που φορούσαν κουκούλα έστησαν ενέδρα στον αντιδήμαρχο Γ. Κουτσοδήμο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του onlarissa.gr, λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι σήμερα άγνωστοι οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και μαύρα ρούχα, επιβαίνοντας σε μηχανάκια, πέταξαν στο οδόστρωμα της ε.ο. Τυρνάβου – Αμπελώνα στο ύψος του συσκευαστηρίου “ΠΟΥΛΗΣ” μεγάλη ποσότητα σπασμένων γυαλιών και καμμένων λαδιών για να προκαλέσουν κυκλοφοριακό χάος.

Την περιπέτεια που έζησε νωρίς το μεσημέρι σήμερα επιστρέφοντας από τον Τύρναβο στον Αμπελώνα, εξιστόρησε στο paidis.com ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Γιώργος Κουτσοδήμος ο οποίος βρέθηκε απέναντι σε δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι έστηναν ενέδρα πετώντας στο δρόμο σπασμένα γυαλιά και λάδια.

Ο κ. Κουτσοδήμος βλέποντας την κατάσταση στο οδόστρωμα σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει με αποτέλεσμα να δει μπροστά του έναν από τους δύο κουκουλοφόρους να σηκώνει πιστόλι και να τον απειλεί.

Την ίδια ώρα ένας ακόμη κουκουλοφόρος βγήκε από καλαμιά που βρίσκεται δίπλα στο δρόμο κρατώντας μία κλούβα γεμάτη γυαλιά την οποία πέταξε στο δρόμο.

Εν τω μεταξύ στο σημείο άρχισαν να καταφτάνουν και άλλα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα οι κουκουλοφόροι να σπεύσουν να εξαφανιστούν με ένα πορτοκαλί μηχανάκι.

Ο κ. Κουτσοδήμος, παρά το σοκ που υπέστη, μαζί με ιδιοκτήτη διπλανής επιχείρησης και άλλο οδηγό καθάρισαν το οδόστρωμα πριν φτάσει στο σημείο η Πυροσβεστική, ενώ ειδοποίησε και την αστυνομία.

Send this to a friend