
ΕΛΛΑΔΑ
Οι τοξικολογικές και οι βιοχημικές εξετάσεις είναι αυτές που αναμένεται να δώσουν απαντήσεις στο πώς προήλθε ο θάνατος του 39χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε σε λόφο στην περιοχή του Τυρνάβου, περίπου 50 ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας αναμένεται να συνεκτιμηθούν με τα στοιχεία των τοξικολογικών εξετάσεων.
Η ιατροδικαστική έκθεση δεν αποσαφηνίζει πάντως τα αίτια του θανάτου του νεαρού, ενώ σημειώνεται ότι η σορός δεν φέρει κακώσεις. Παράλληλα, τονίζεται ότι έφυγε από την ζωή 2-3 μέρες μετά την εξαφάνιση του.
<>
Πάντως και η μητέρα του 39χρονου αλλά και ο θείος του, με αναρτήσεις τους στους προσωπικούς λογαριασμούς στα social media άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της δολοφονίας.
«Στην υγειά σας! Είμαι ο Βασίλης που ψάχνατε. Εγώ με τη Χάρη του Θεού βρήκα τον Παράδεισο και βλέπω τον Χριστό που τόσο αγαπώ. Εσείς που με πετάξατε στα βουνά με τα άγρια ζώα καθώς και το κακόψυχο αφεντικό σας, άραγε τι τέλος θα έχετε;». αναφέρει η μητέρα σε ανάρτησή της.
Ο 39χρονος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στη Λάρισα το απόγευμα της προπαραμονής της Πρωτοχρονιάς, ενώ η οικογένεια προσέλαβε και ιδιωτικό ερευνητή για τον εντοπισμό του.
Η σορός βρέθηκε σε δύσβατο σημείο, σε έναν βραχώδη λόφο στην περιοχή Πέρα Χώρα, σχεδόν 15 χλμ. μακριά από τον Πηνειό, εκεί όπου είχε θεαθεί για τελευταία φορά ο 39χρονος, την ημέρα της εξαφάνισής του, στις 30 Δεκεμβρίου. Η σορός εντοπίστηκε τυχαία από κτηνοτρόφους, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αρχές.
Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα γίνει σήμερα στις 12:00 μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου στην Λάρισα.
<>
Ροή Ειδήσεων

27/03/2025 | 21:41
Η Γροιλανδία ετοιμάζει κυβέρνηση ευρείας πλειοψηφίας και αντιδρά στις πιέσεις Τραμπ για προσάρτηση
27/03/2025 | 21:37
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με «ένωναν» με τον τότε σύντροφο μου και έβλεπες το δέντρο αλλού και τον κάδο σε άλλη θέση»
27/03/2025 | 21:28
Ο Τραμπ αποσύρει την υποψηφιότητα της Ελίζ Στεφάνικ για τη θέση της πρέσβειρας στον ΟΗΕ

27/03/2025 | 21:16
Εβελίνα Παπούλια: Η χειρόγραφη ευχή στον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά το περιστατικό με την επίδειξη των γεννητικών οργάνων του
27/03/2025 | 21:06
Κάθειρξη 25 ετών σε 64χρονο που βίασε την 7χρονη ανιψιά του και την τράβηξε φωτογραφίες
27/03/2025 | 20:58
Ζελένσκι: Ο Πούτιν θέλει να διχάσει την Ευρώπη και τις ΗΠΑ – Η Ουάσινγκτον αλλάζει συνεχώς τους όρους της συμφωνίας για τα ορυκτά

27/03/2025 | 20:50
Chase – Τα ‘χασε η Μαρία Μπεκατώρου με την μεγάλη τους επιτυχία: «Το βλέπουμε δεύτερη φορά;»
27/03/2025 | 20:34
Εξερράγη η Δήμητρα Αλεξανδράκη για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Μπήκε κανείς στο σπίτι σου να σου πει τι να κάνεις;»

27/03/2025 | 20:13
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μου έχουν συμβεί τέρατα και σημεία, κάποιος μου πέταξε κάλτσες στο πρόσωπο»

27/03/2025 | 19:48
Πιερρακάκης: Το Δημόσιο παραιτείται από τις εφέσεις για τις αποζημιώσεις συγγενών θυμάτων σε Μάνδρα και Μάτι

26/03/2025 | 16:14
Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»
26/03/2025 | 18:06
Ο Γιώργος Καρκάς μετά την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα: «Εξευτελισμένος, εγωπαθής, κοινωνιοπαθής, νάρκισσος»
26/03/2025 | 15:42
Σπύρος Μπιμπίλας στη δίκη Φιλιππίδη: «Ο Γιώργος Καρκάς χρησιμοποιείται ως μάρτυρας υπέρ του Πέτρου, του είχα κάνει πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης»

26/03/2025 | 14:10
Ανδρέας Παπανδρέου: Τεράστιο πισωγύρισμα για τις ΗΠΑ η στάση του Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής
26/03/2025 | 17:45
Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη μετά την παρέλαση – Προσπαθούσε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
26/03/2025 | 11:00
Έλενα Τοπαλίδου: «Δεν πληρούσα τις βιολογικές προϋποθέσεις της γυναίκας για τη μητρότητα»

26/03/2025 | 11:56
Επεισόδιο Μπιμπίλα με Φιλιππίδη στη δίκη: -Πάμε έξω να τα πούμε – Εγώ παλεύω για τη ζωή μου εδώ, εσύ είσαι για πλάκα
26/03/2025 | 17:11
Θρίλερ με τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο της Αθήνας – Εργαζόμενοι τον μετέφεραν εκτός για να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές
26/03/2025 | 16:59
Χάρης Βαρθακούρης: Μας πήρε οικογενειακώς η μπάλα, δεν ξέρω πόσοι από εσάς πιστεύετε στο μάτι ή τη γλωσσοφαγιά
26/03/2025 | 19:27
Λένα Δροσάκη για Φιλιππίδη: «Του είπα “άντε γ…σου, μη με ξαναπάρεις» – Η αναφορά στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
26/03/2025 | 18:10
Λακωνία: Ο σοκαριστικός διάλογος του πατέρα της 15χρονης με αστυνομικό – «Ήπια λίγο, ζαλίστηκα και της έδωσα το τιμόνι»
Σχετικά Άρθρα

Χρήστος Κούγιας «κόλαφος»: «Πρώην συνεργάτες λοιδορούν τον πατέρα μου μετά τον θάνατό του και για την προσωπική του ζωή»

Ανδρέας Παπανδρέου: Τεράστιο πισωγύρισμα για τις ΗΠΑ η στάση του Τραμπ στο θέμα της κλιματικής αλλαγής

Υπάλληλος της Βουλής συνελήφθη μετά την παρέλαση – Προσπαθούσε να γράψει υβριστικά συνθήματα στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη
