Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό αντίο της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών για τις πειραγμένες αντλίες: “Οριστικό κλείσιμο πρατηρίου!”

"Ικανοποιούν μεν το αίσθημα του καταναλωτή αλλά είναι αποσπασματικοί και διάτρητοι οι έλεγχοι στην αγορά καυσίμων", σχολιάζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας σχετικά με τα δημοσιεύματα ότι 1 στα 3 βενζινάδικα βρέθηκε με «πειραγμένες» αντλίες...

“Ικανοποιούν μεν το αίσθημα του καταναλωτή αλλά είναι αποσπασματικοί και διάτρητοι οι έλεγχοι στην αγορά καυσίμων”, σχολιάζει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας σχετικά με το ότι 1 στα 3 βενζινάδικα βρέθηκε με «πειραγμένες» αντλίες.

[adsense]

Η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος ζητά “να επιβληθεί η εγκατάσταση και λειτουργία συστημάτων εισροών- εκροών και λογιστικής και γεωγραφικής διακίνησης καυσίμων, σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα στάδια, ώστε ούτε μια σταγόνα καυσίμου να μη βρίσκεται εκτός ελέγχου και στους κατά σύστημα παραβάτες να επιβάλλεται το οριστικό κλείσιμο του πρατηρίου, χωρίς να είναι δυνατή η επαναλειτουργία”.

Η ΟΒΕ κάνει λόγο για “διάτρητο και αποσπασματικό σύστημα ελέγχων στην αγορά καυσίμων, που δεν μπορεί να συλλάβει όλη την παραβατικότητα”. Τονίζει ακόμη ότι “ο τρόπος έλεγχου στην ουσία απαξιώνει και υποτιμά τα συστήματα εισροών – εκροών, των οποίων επωμίσθηκε το κόστος ο κλάδος χωρίς καμία επιδότηση μέχρι τώρα, και τα οποία δεν ελέγχονται με αξιόπιστο και ολοκληρωμένο τρόπο”.

[adsense]

«Αποσπασματικοί έλεγχοι μπορεί να ικανοποιούν το αίσθημα του καταναλωτή, αλλά στην ουσία αναβάλλουν τη λύση του προβλήματος. Δεν είμαστε αντίθετοι με αυτούς, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν μπορούν να λύσουν το πρόβλημα», καταλήγει η ΟΒΕ.

Γιώργος Καραϊβάζ: «Τι φαρμάκι ήταν αυτό – Εύχομαι να μην κλάψει άλλος τα παιδάκια του», είπε η μητέρα του στην Κουτσελίνη
Γιώργος Καραϊβάζ: «Πολλοί που δήλωναν φίλοι του ενδεχομένως να το αρνηθούν τώρα», είπε ο Γ. Καλλιακμάνης
Θρήνος για την 25χρονη Κορίνα στη Γαύδο: «Λύθηκε» το χειρόφρενο και έπεσαν στον γκρεμό
Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Έννυ Μαγιάση
Γιώργος Καραϊβάζ: Συνθέτουν το «παζλ» της δολοφονίας – Οι μικρές λεπτομέρειες από τις κάμερες
Κορονοϊός-Δημόπουλος: Έρχονται αντιικά φάρμακα που θα χορηγούνται από το στόμα όπως συμβαίνει με τη γρίπη