
ΕΛΛΑΔΑ
Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους που εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.
Μιλώντας στο MEGA, ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε πως ήθελε να το αναγνωρίσει, ενώ η 29χρονη μητέρα του βρέφους πολλές φορές δεν τον άφηνε να το δει.
Μάλιστα, όπως είπε, ζήτησε τη συμβουλή δικηγόρου για να χειριστεί την κατάσταση.
«Εγώ ήθελα να αναγνωρίσω το παιδί. Ήθελα να αναλάβω τις ευθύνες του παιδιού. Μου επέτρεπε να το βλέπω, αλλά κάποιες φορές μου έλεγε πως τώρα δεν γίνεται και τέτοια. Το έπαιρνα το παιδί στο σπίτι μου τον τελευταίο καιρό, προς τον Οκτώβριο – Νοέμβριο το πήρα 4 με 5 βράδια. Μετά συμβουλεύτηκα δικηγόρο και μου είπε “να προσέχεις, αφού δεν έχεις αναγνωρίσει το παιδί, εάν πάθει οτιδήποτε σε κάποιο ατύχημα, θα είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις που κάνεις”», δήλωσε αρχικά ο ίδιος.
Ο πατέρας του 11 μηνών βρέφους είπε ακόμη πως το παιδί ήταν καλοταϊσμένο και καλοντυμένο. «Δεν μπορώ να κατηγορήσω πως ήταν σε αμέλεια τελείως», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, η 29χρονη στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί τουλάχιστον 10 φορές σε ψυχιατρικά ιδρύματα.
«Εγώ την έβλεπα μία να είναι καλά, την άλλη να μην είναι καλά. Δεν μπορώ να κρίνω, να πω ότι είχε σοβαρότατα προβλήματα. Δεν ξέρω. Εγώ προσπαθούσα να αναγνωρίσω το παιδί, ήθελα να αναλάβω τις ευθύνες του παιδιού. Εκείνη δε συναινούσε», επανέλαβε ο πατέρας του βρέφους.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ροή Ειδήσεων

18/04/2025 | 23:59
Ηρώ Μουκίου για την τηλεοπτική της αποχή: «Ήταν ευλογία να έχω την πολυτέλεια της επιλογής»
18/04/2025 | 23:40
Ιταλία: H ανακοίνωση της κυβέρνησης για τη συνάντηση Μελόνι με Βανς – «Άριστες οι σχέσεις των δύο χωρών»

18/04/2025 | 23:32
S&P: Αναβάθμισε την Ελλάδα σε ΒΒΒ, με σταθερές προοπτικές – Κ. Χατζηδάκης: Απάντηση στην καταστροφολογία
18/04/2025 | 23:19
Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα η περιφορά των Επιταφίων – Το πένθος και η προσδοκία της Ανάστασης
18/04/2025 | 23:00
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, στερήθηκα τη Θεία Κοινωνία τη Μεγάλη Εβδομάδα»
18/04/2025 | 22:40
Γαλλία: Το Παρίσι προσέφυγε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της τάσης «Skinnytok» στο TikTok
18/04/2025 | 08:26
«Ξεσπά» η Ιωάννα Τούνη: «Εύκολο να είσαι αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, μάνα και μια από τις μεγαλύτερες influencers της χώρας σου»
18/04/2025 | 07:40
Τροχαίο στο Παγκράτι: Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή

18/04/2025 | 10:38
Βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok για την οδική ασφάλεια: Οδήγηση και αλκοόλ δεν πάνε μαζί ποτέ
18/04/2025 | 08:59
Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα: Καθυστερήσεις 20΄προς τα διόδια Ελευσίνας – Με υψηλές θερμοκρασίες το ψήσιμο του οβελία
18/04/2025 | 11:19
Άγιος έρωτας: Ο Στέφανος δεν δέχεται την νεογέννητη κόρη του – Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια
Σχετικά Άρθρα

Τροχαίο στο Παγκράτι: Διασωληνωμένη η 78χρονη ασθενής του ασθενοφόρου, σε σοβαρή κατάσταση η 53χρονη πεζή
