Αθήνα

23 oC

αραιές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Άννα Φόνσου: Μου έχει τύχει να μην έχω δουλειά και να φυλάω γάτες – Είμαι 90 plus (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα επίθεση Βγενόπουλου σε Βαξεβάνη: ‘’Τον έπιασε αμόκ λασπομπουρδολογίας – Είναι δημοσιογραφική απάτη’’

Σε ανακοίνωση του, ο κ. Βγενόπουλος κατηγορεί τον γνωστό δημοσιογράφο για ''αμόκ λασπομπουρδολογίας κερδίζοντας επαξίως άλλες 6 μηνύσεις'', ενώ αποκαλεί το τεύχος 96 του δημοφιλούς περιοδικού, Hot Doc, ''μνημείο λάσπης, ανακριβειών, ποινικών αδικημάτων αλλά και δημοσιογραφικής απάτης'', ενώ τονίζει πως θα κινηθεί δικαστικά.

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Αντρέας Βγενόπουλος στην κόντρα του με τον Κώστα Βαξεβάνη, για τον οποίο εκτοξεύει πλήθος κατηγοριών.

Σε ανακοίνωση του, ο κ. Βγενόπουλος κατηγορεί τον γνωστό δημοσιογράφο για ”αμόκ λασπομπουρδολογίας κερδίζοντας επαξίως άλλες 6 μηνύσεις”, ενώ αποκαλεί το τεύχος 96 του δημοφιλούς περιοδικού, Hot Doc, ”μνημείο λάσπης, ανακριβειών, ποινικών αδικημάτων αλλά και δημοσιογραφικής απάτης”, ενώ τονίζει πως θα κινηθεί δικαστικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

[adsense]

”Μετά τη δημόσια αποκάλυψη του ποιού του και των πρακτικών του ο Βαξεβάνης έχει καταληφθεί από αμόκ λασπομπουρδολογίας κερδίζοντας επαξίως άλλες 6 μηνύσεις. Αποκορύφωμα το τεύχος 96 του περιοδικού Hot Doc το οποίο είναι μνημείο λάσπης, ανακριβειών, ποινικών αδικημάτων αλλά και δημοσιογραφικής απάτης. Με όλα αυτά θα ασχοληθούν οι δικηγόροι μου, άλλωστε είναι τόσα πολλά τα ψέματα και οι ανακρίβειες ώστε θα χρειαζόμουν και εγώ ένα περιοδικό για να του απαντήσω, όμως επιθυμώ να τονίσω απλώς το μέγεθος της δημοσιογραφικής απάτης του.

Δημοσιεύει λοιπόν, μεταξύ άλλων, μία απόρρητη έκθεση της PWC για διάφορα δάνεια και τις εξασφαλίσεις τους που έχει ημερομηνία 23-5-2012. Την έκθεση αυτή την είχε φέρει και στο δικαστήριο όπου καταδικάστηκε σε 26 μήνες φυλάκιση και εκρίθη ότι ήταν άνευ ουσίας, διότι το να είναι υποκαλυμμένα δάνεια πέντε και έξι χρόνια μετά την εκταμίευσή τους, προϊούσης της οικονομικής κρίσης, είναι απόλυτα φυσιολογικό, άλλωστε έτσι έχουν δημιουργηθεί τα κόκκινα δάνεια σε όλο το τραπεζικό σύστημα. Όμως, ο Βαξεβάνης την παρουσιάζει εκ νέου με απόλυτη γνώση και πρόθεση ότι διαπράττει μια μεγάλη δημοσιογραφική απάτη προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις στο κοινό του. Γνωρίζει δε και αποκρύπτει ότι η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο επειδή η Τράπεζα της Ελλάδος και ο πραγματογνώμονας διαπίστωσαν ότι όλα τα δάνεια κατά τη χορήγησή τους ήταν επαρκώς εξασφαλισμένα.

Παράλληλα βέβαια αποκαλύπτει προστατευόμενα προσωπικά δεδομένα και απόρρητα στοιχεία διαπομπεύοντας ανθρώπους και επιχειρήσεις, όταν μάλιστα πολλοί εξ αυτών έχουν ήδη εξοφλήσει τα δάνεια που αναφέρονται. Επίσης, κατά τη γνωστή του τακτική, δεν παραλείπει να επιτεθεί και να διαπομπεύσει ονομαστικά και την σύνθεση του δικαστηρίου που με μεγάλη επιείκεια τον καταδίκασε μόνο σε 26 μήνες φυλάκιση, εκφοβίζοντας έτσι και τους μελλοντικούς δικαστές του.

Πρέπει όμως να γίνει αντιληπτό ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Βαξεβάνης αλλά αυτοί που τον καλύπτουν και τον στηρίζουν στις πρωτοφανείς εκβιαστικές προς τη Δικαιοσύνη και παράνομες πρακτικές του, που δεν βρίσκουν μία δήλωση για να τον αποδοκιμάσουν δημόσια και που δεν επεμβαίνουν για την δίωξή του λόγω διάπραξης σωρείας ποινικών αδικημάτων. Όμως η Ελλάδα που προσπαθούν ορισμένοι να δημιουργήσουν για να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις τους δεν συνάδει με Ευρωπαϊκό κράτος Δικαίου και οι στόχοι τους δεν πρόκειται να επιτευχθούν. Δεν πρόκειται να υπερισχύσει ο ολοκληρωτισμός και οι εκβιαστικές πρακτικές του υπόκοσμου και της αλητείας.

Υ.Γ. Ακόμη περιμένω πρόσκληση από τα αρμόδια όργανα της ευνομούμενης Ελληνικής Πολιτείας για να καταθέσω τα εμπιστευτικά στοιχεία που διαθέτω επί του θέματος και τα οποία δεν επιθυμώ, από σεβασμό στην έννομη τάξη, να δημοσιοποιήσω”

Κορονοϊός: Διασωληνώθηκε 22χρονος στο «Σωτηρία» – Γκάγκα: Όσοι νοσηλεύονται είναι κυρίως μη εμβολιασμένοι
«Δήμητρα της Λέσβου»: Θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στο Παλαιό Φάληρο;
Χρυσόγονος για αρνητές εμβολίου: Nόμιμη αργία ή διαθεσιμότητα μέχρι τη δημιουργία τείχους ανοσίας
Ίλιον: Χτυπούσαν ηλικιωμένη 100 ετών για να βρουν το χρηματοκιβώτιο – Φώναζε για βοήθεια (vid)
Πρώην φαντάρος στις Ειδικές Δυνάμεις: Με νάρκωσαν και με βίασαν στο ιατρείο του στρατοπέδου! (vid)
Κακοκαιρία: Χαλάζι και καταιγίδα σαρώνουν τώρα την Αθήνα