
ΕΛΛΑΔΑ
Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα όσον αφορά στις εξελίξεις για την καταγγελία που αφορά στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του thestival.gr, αναμένεται πως σήμερα θα παραδοθούν στην ανακρίτρια τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που είχαν αποσταλεί σε εργαστήριο της Ελβετίας και σύμφωνα με τους δικηγόρους, θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα για το περιστατικό.
Στο μεταξύ, ήδη οι δικαστικές Αρχές είναι ενήμερες για τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου από την ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ.
Παράλληλα, ανοίγει κι άλλο ο κύκλος των μαρτύρων, με άλλο ένα πρόσωπο που βρέθηκε στο πάρτι να δίνει κατάθεση για το συμβάν. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο μάρτυρας υποστήριξε ότι δεν ήταν μόνο 17 τα άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι, αλλά είχαν πάει πολύ περισσότερα καθώς όμως δεν ήταν πολύ ικανοποιημένοι από την έκβαση της βραδιάς (πληροφορίες λένε πως έγιναν παράπονα για την μουσική καθώς υπήρχε μόνο ένα ηχείο ) και αποχώρησαν.
Ωστόσο ο μάρτυρας, πάντα σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αντιτίθεται στις καταθέσεις της Γεωργίας λέγοντας ότι γυρνώντας στο πάρτι η κοπέλα δεν ήταν στην κατάσταση στην οποία υποστήριζε ότι βρισκόταν.
Τέλος, κατέθεσε και ο 33χρονος μετρ που για μία ακόμη φορά ισχυρίστηκε πως δεν διοργάνωσε ο ίδιος στο πάρτι.
Ροή Ειδήσεων
04/10/2023 | 00:07
Sputnik 1: Όταν η Σοβιετική Ένωση έθεσε τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη Γη

03/10/2023 | 23:54
«Του έστειλα μήνυμα, σήμερα έγινε η κηδεία του»: Ο θρήνος του Αντώνη Κανάκη για τον χαμό συνεργάτη του
03/10/2023 | 23:38
Σε «στιγμιαία έλλειψη συγκέντρωσης» οφείλεται η «γκάφα» του VAR στο Τότεναμ-Λίβερπουλ!
03/10/2023 | 22:58
Τραγωδία στην Ιταλία: 21 νεκροί από πτώση λεωφορείου από οδογέφυρα έξω από την Βενετία
03/10/2023 | 22:50
Ξεκάθαρο μήνυμα Γ. Σγουρού: Δεν επιτρέπουμε σε κανεναν να αμφισβητεί τη δημοκρατική μας διαδρομή
03/10/2023 | 00:27
«Εμένα οι φίλοι μου είναι μαύρα πουλιά»: 30 χρόνια χωρίς την κοφτερή πένα της Κατερίνας Γώγου
04/10/2023 | 00:07
Sputnik 1: Όταν η Σοβιετική Ένωση έθεσε τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη Γη
02/10/2023 | 17:29
13χρονη γέννησε στην τουαλέτα του νοσοκομείου χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος! «Το τρίτο περιστατικό» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ

02/10/2023 | 18:41
Μεσολόγγι: «Ήταν από τη μέση και πάνω μέσα στη μηχανή του κιμά- Πήρε την άτυχη κοπέλα μέσα»
Σχετικά Άρθρα

Πρέβεζα: «Να σαπίσει στη φυλακή» λέει η μητέρα της 27χρονης Λιάνας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της το 2017
