Αθήνα

24 oC

αίθριος καιρός

(ΒΙΝΤΕΟ) Αυτή είναι η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής… «Ό, τι κινείται, σφάζεται», η εντολή Πατέλη

(ΒΙΝΤΕΟ) Αυτή είναι η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής… «Ό, τι κινείται, σφάζεται», η εντολή Πατέλη

Σοκ και ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο, που ήρθε στη δημοσιότητα σχετικά με την δράση της Χρυσής Αυγής και τη γενική εντολή που δίνεται προς… ναυτιλλόμενους: «Ό, τι κινείται, σφάζεται».

[adsense]

Στο εν λόγω βίντεο- ντοκουμέντο, που αποκαλύπτει το ethnos.gr, ο Πυρηνάρχης Νίκαιας Γιώργος Πατέλης μιλά σε μέλη της οργάνωσης και δίνει την εντολή «Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ό, τι κινείται, σφάζεται».

Μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο, ότι το γενικό πρόσταγμα στην περιοχή το είχε ο Λαγός, αφού, όπως αναφέρει ο Πατέλης, αν δεν «πάρουν το ΟΚ από τον Λαγό, η επίθεση δεν θα γίνει». «Οτιδήποτε μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Δεν είμαι αυτόνομος, είμαι στη Χρυσή Αυγή. Οπότε, ό, τι γραμμή πέσει αυτή θα ακολουθήσουμε», ομολογεί ο Γενικός Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας Γ. Πατέλης.

Πρόκειται για σχεδιασμό επίθεσης σε βάρος αλλοδαπών και είναι παρόμοιος με τον τρόπο δράσης και εκτέλεσης με το σχέδιο δολοφονία του Φύσσα, πλήρως αποκαλυπτικό για το πώς λειτουργούν τα Τάγματα Εφόδου…

Ολόκληρη η απομαγνητοφώνηση του βίντεο:

«Θα έρθουν κάποια συγκεκριμένα άτομα για τις 15 του μηνός στην Παναγίτσα. Αν πάρω το ΟΚ από τον Λαγό το κάνουμε, αν δεν το πάρω δεν το κάνουμε. Αν πάρω το ΟΚ θα έρθει σε όλους σας. Θα πάμε σαν κανονικοί πολίτες, καθόλου Χρυσή Αυγή και τέτοια, θα πάμε για να στολίσουμε... Δεν θα γίνει (ακατάληπτο) να δώσουν χρήματα από πάνω (ακατάληπτο) στον Αγιο Παντελεήμονα είναι άλλο, ήταν άλλο (...)

Εγώ έχω θέσει θέμα να πάμε ως Χρυσή Αυγή για να καθαρίσουμε τον τόπο. Και ως ασφάλεια ρε παιδί μου. Αν πάμε ως Χρυσή Αυγή υπάρχει περίπτωση να πέσουνε τηλεφωνήματα (ακατάληπτο) και μες τον κόσμο να μην αφήσουν τα παιδάκια και τις κυρίες να πάνε στο (ακατάληπτο)

Αν σκάσουμε ως Χρυσή Αυγή και γίνει συμπλοκή εκεί, θα πάει (ακατάληπτο) σπίτι του να κρυφτεί. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να μείνει στον τόπο όχι να κρύβεται σπίτι του. (...) Αυτό ήθελα να πω. Να πάμε κάποια άτομα στην εκκλησία με πολιτικά να περιφρουρούμε, θα κάνουμε ότι ψάχνουμε και τέτοια, και μόλις δούμε το ΟΚ, ότι κάτι έχει γίνει, θα φύγει από δω πέρα (σ.σ. τα γραφεία στη Νίκαια) μία ομάδα 20-30 ατόμων, η οποία θα είναι τούμπανο, απ' όλα, και θα καθαρίσουν.

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ό,τι κινείται, σφάζεται (ακατάληπτο). Και πάλι το λέω, αυτά είναι η θέση μου, δεν είναι η «γραμμή» (σ.σ.: εννοεί της ηγεσίας). Υπάρχει περίπτωση να μας πουν, όχι απαραίτητα να μην κάνουμε τίποτα, ούτε εισιτήρια (ακατάληπτο). Και εσύ μπορείς να μου πεις, κάτσε ρε φίλε, εγώ δεν έχω να φάω.

Εγώ επειδή είμαι χρυσαυγίτης, και εσύ και εσύ και όλοι μας, η Χρυσή Αυγή πλέον έχει μπει στη ζωή μας. Οτιδήποτε μας λένε πρέπει να το κάνουμε. Εμένα αν μου πουν να κάτσω σπίτι μου, θα κάτσω σπίτι μου. Δε μπορώ να πάω ούτε σαν αυτόνομος.

Δεν είμαι αυτόνομος, είμαι στη Χρυσή Αυγή. Οπότε ότι «γραμμή» πέσει αυτή θα ακολουθήσουμε. Μαθαίνω, ρωτάω, μου απαντάνε και σας έρχεται μήνυμα. Κάντε το σταυρό σας το μήνυμα να είναι ναι».

Πηγή: ethnos.gr

Send this to a friend