Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

(ΒΙΝΤΕΟ) Τι λέει ο Κρητικός που πέρσι αποθέωνε τον Τσίπρα και τώρα είναι «στα κάγκελα»!

(ΒΙΝΤΕΟ) Τι λέει ο Κρητικός που πέρσι αποθέωνε τον Τσίπρα και τώρα είναι «στα κάγκελα»!

Προκάλεσε ποικίλα σχόλια η εικόνα του σωματώδους αγρότη στα επεισόδια στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την περασμένη Παρασκευή και αυτό διότι πρόκειται για τον Γιάννη Ψαράκη, τον αγρότη που φαινόταν πριν από ένα χρόνο να… αποθεώνει τον Αλέξη Τσίπρα σε προεκλογική του ομιλία στο Ηράκλειο.

[adsense]

«Οι αγρότες τον πιστέψαμε πολύ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες. Υποσχεθήκαμε ότι θα τον στηρίξουμε, θα τον βοηθήσουμε να γίνει πρωθυπουργός. Μας έταξε ότι δεν θα ξεχάσει τους Κρήτες και την Κρήτη αν γίνει πρωθυπουργός», είπε στο «Ε» ο αγρότης από την Κρήτη.

agrotis_tsipras4

«Εμείς δεν βγήκαμε ούτε για πόλεμο ούτε να κάνουμε έκτροπα γιατί είμαστε φιλήσυχος λαός. Τον πόλεμο τον κάνουμε στα χωράφια για να επιβιώσουμε.  Δεν βγήκαμε ούτε να σπάσουμε, ούτε να κάψουμε, ούτε να χτυπήσουμε κανέναν πολίτη»,  είπε σχολιάζοντας τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. «Πολλά χρόνια επί δεξιάς είχαμε αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα. Αριστερά και Δεξιά είναι το ίδιο τώρα», πρόσθεσε ο κ. Ψαράκης.

[adsense]

«Του ζήτησα του Τσίπρα να έρθει στο Σύνταγμα, να κάνει ανάκληση, να πει μια συγγνώμη και μετά θα χορεύαμε και πεντοζάλη μαζί. Ο άλλος τον είπε ηλίθιο και δεν του... έπαιξε δύο μπάτσες», είπε αναφερόμενος στον διάλογο του πρωθυπουργού με τον Σόιμπλε και κατέληξε λέγοντας: «Αν δεν δώσει λύσεις, δεν θα φύγουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σηκωθεί όλη η Κρήτη και θα κλείσουμε κάθε εφορία».

Send this to a friend