• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 09:25

Αθήνα

6 oC

ελαφρές νεφώσεις

Έξω φρενών η Βίκυ Σταμάτη! Ωρυόταν μετά την απόφαση του δικαστηρίου για εκ νέου φυλάκισή της

Σε υστερική κατάσταση ήταν μετά την καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για τις «χρυσές» μίζες των εξοπλιστικών η Βίκυ Σταμάτη, καθώς σύμφωνα με την απόφαση επιστρέφει στη φυλακή.

Εκτός από την ίδια, στη φυλακή επιστρέφει και ο πρώην κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος, όπως και ο Αστέριος Οικονομίδης, ο Γιώργος Σαχπατζίδης και η Αρετή Τσοχατζόπουλου.

Μάλιστα, η Βίκυ Σταμάτη, που βρισκόταν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι, στο άκουσμα της απόφασης έγινε έξαλλη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισε να ωρύεται, να κλαίει και να βρίζει τους πάντες. Σε τραγική κατάσταση και ο Άκης Τσοχατζόπουλος που καλείται να επιστρέψει και πάλι στον Κορυδαλλό.

Η Βίκυ Σταμάτη μάλιστα, βλέποντας τους δημοσιογράφους να… μαζεύονται κάτω από το σπίτι της, τηλεφώνησε στην Αστυνομία ζητώντας να τους απομακρύνει.

Ένα περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο και ζήτησε ευγενικά από τους ρεπόρτερ να μείνουν μακριά από την είσοδο του σπιτιού και να τηρήσουν όσο το δυνατόν πιο διακριτική στάση.

Send this to a friend