• Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου
  • 14:00

Αθήνα

26 oC

αίθριος καιρός

Αν είναι δυνατόν! Βρέθηκε σφαίρα στο προαύλιο όπου έπεσε νεκρός ο 11χρονος Μάριος στο Μενίδι

Ακόμη δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τη στιγμή που έπεσε νεκρός στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι ο 11χρονος Μάριος από αδέσποτη σφαίρα που καρφώθηκε στο κρανίο του και όπως έγινε σήμερα γνωστό, στον ίδιο χώρο βρέθηκε μία βολίδα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του 11χρονου Μάριου στην τηλεόραση του Star, το μεσημέρι της Τετάρτης, μαθητές βρήκαν πάλι στο προαύλιο του σχολείου βολίδα πυροβόλου όπλου. Αμέσως, την παρέδωσαν στους δασκάλους και κλήθηκε η αστυνομία. Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου οργισμένος σχεδόν έναν χρόνο μετά περιγράφει την κατάσταση στο Μενίδι, λέει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει και ότι δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του Μάριου.

Την ίδια ώρα η οικογένεια του Μάριου θα καταθέσει αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου. «Διεκδικεί ως αποζημίωση το ποσό των 2 εκατομμύρια ευρώ. Θεωρούμε ότι η Πολιτεία με τα όργανα της ευθύνεται για το γεγονός ότι με τις παραλείψεις της δημιούργησε συνθήκες ανομίας στην περιοχή, που οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του Μάριου», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου.

Send this to a friend