• Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου
  • 02:11

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Άντε γαμ@…ρε»: Βρισιές του προκλητικού Αλκέτ Ριζάι στον Πρόεδρο της Έδρας- Χαμός στα Δικαστήρια (vid)

Από τις φυλακές Δομοκού στα Δικαστήρια Λαμίας μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο Αλκέτ Ριζάι, που δεν άφησε πίσω την προκλητική του στάση και ενώ βρισκόταν μπροστά στον εισαγγελέα και τον πρόεδρο του δικαστηρίου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλκέτ Ριζάι μαζί με δυο ακόμη συμπατριώτες του, κρατούμενοι και αυτοί στις φυλακές Δομοκού, στις 9:00 ανέβηκαν τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου, συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών.

Ο χώρος έξω και μέσα στα Δικαστήρια από νωρίς το πρωί ήταν αστυνομοκρατούμενος, ενώ μεγάλη ήταν και η αστυνομική δύναμη που συνόδευε το μεταγωγικό όχημα κατά τη διαδρομή από και προς τις φυλακές Δομοκού.

Οι τρεις βαρυποινίτες κάθισαν στο εδώλιο με την κατηγορία της οπλοκατοχής, αφού στο κελί τους βρέθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια, σε έλεγχο σωφρονιστικών υπαλλήλων.

Ο Αλκέτ Ριζάι, μάλιστα, βρέθηκε απέναντι από την έδρα και με προκλητικό τρόπο ζήτησε να δει φωτογραφίες από τα μαχαίρια, ενώ απηύθυνε ερωτήσεις σε επιθετικό τόνο στην Εισαγγελέα της έδρας. «Είστε εδώ για να απαντάτε και όχι να ρωτάτε…», ήταν η απάντηση από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, που διέκοψε γα λίγο τη δίκη μετά την ένταση που δημιουργήθηκε.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, που ήταν 3 χρόνια για τον έναν και 26 μήνες για τον Αλκέτ και τον άλλο κατηγορούμενο, ο Αλκέτ Ριζάι επιτέθηκε φραστικά στον Πρόεδρο της έδρας λέγοντας «Άντε γ@……ρε….» και διάφορα άλλα υβριστικά.

Send this to a friend