
ΕΛΛΑΔΑ
Oι γιατροί του νοσοκομείου «Γεννηματάς» χαρακτηρίζουν την υγεία του 68χρονου οφθαλμίατρου που δέχτηκε τους πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του στο Χαλάνδρι, κρίσιμη αλλά σταθερή.
Ο άνδρας δέχτηκε 5 πυροβολισμούς, με τους γιατρούς να αφαιρούν τέσσερις σφαίρες κατά τη διάρκεια του πολύωρου χειρουργείου.
Σε πρώτη φάση οι γιατροί θέλουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υγεία του για να αποφασίσουν πώς θα προχωρήσουν στη συνέχεια.
Ο 68χρονος αποσωληνώθηκε χθες και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ικανοποιητικά, σύμφωνα με τον Γιώργο Κουκουλίτσιο, διευθυντή της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς».
«Από χθες το μεσημέρι που αποσωληνώθηκε παραμένει σε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον και έχει διαύγεια πνεύματος. Θα περάσουν αρκετές ημέρες για να πούμε αν διέφυγε τον κίνδυνο» είπε στο MEGA και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει τη θεραπεία του από την χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε.
Με τον 68χρονο να έχει πλέον επικοινωνία με το περιβάλλον, χθες τον επισκέφτηκε η σύζυγός του στο νοσοκομείο.
Τα τραύματά του εντοπίζονται στην κοιλιακή και θωρακική χώρα, με τον κ. Κουκουλίτσιο να υπογραμμίζει πως τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα είναι πιο επικίνδυνα, γιατί επηρέασε τα όργανά του σε μεγάλη έκταση. Επιπλέον, τόνισε πως ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.
Όπως αποκάλυψε ο κ. Κουκουλίτσιος, το πρώτο πράγμα που ρώτησε ο 68χρονος ήταν για το παιδί του και μετά ρώτησε για την υγεία του.
Βαρύ το κατηγορητήριο για την 49χρονη
Η 49χρονη δράστιδα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, παράβαση νομοθεσία περί όπλων και άσκηση ενδοοικογενειακής βίας.
Επιπλέον, πριν από πέντε χρόνια είχε καταδικαστεί σε 10 μήνες φυλάκισης, επειδή είχε δημιουργήσει προβλήματα, ενώ στο παρελθόν είχε επιτεθεί και στη σύζυγο του οφθαλμίατρου.
Ροή Ειδήσεων

20/05/2022 | 23:21
Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι: «Η Ελλάδα παραβίασε τον εναέριο χώρο μας και απαντήσαμε»
20/05/2022 | 23:14
State Department για Τουρκία: «Το όχι σε Σουηδία και Φινλανδία δεν επηρεάζει τις σχέσεις μας»
20/05/2022 | 22:01
Σημίτης: Η πιο εντυπωσιακή έναρξη Συνεδρίου που έχω δει-Δύσκολο το έργο μας, αλλά και απαραίτητο για την πρόοδο της χώρας

18/05/2022 | 14:58
Ζούλιας για Μαρέβα: «Έσκισε με την εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο- Εμφάνιση με προσωπική άποψη και στάση ζωής»
18/05/2022 | 19:33
Μπόμπα για την απόκτηση των παιδιών της: «Τους πρώτους 2 μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο»
18/05/2022 | 18:56
Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε (και) από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της – Τι τής απάντησε
18/05/2022 | 18:00
Πάτρα 3 παιδιά: «Έφαγαν» όλα τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς – Απλήρωτοι λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ
18/05/2022 | 18:43
Βίλια: Βρήκαν τον δολοφόνο της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα

18/05/2022 | 12:19
ΑΠΘ: Εξιχνιάστηκε έγκλημα 7 χρόνια μετά – Την σκότωσε και έφυγε από τη χώρα – Δύο μπουκάλια «έδειξαν» τον ύποπτο
18/05/2022 | 15:36
Τάκης Σαγιώρ για τον Δάκη: «Ζυγίζει 42 κιλά και έχει περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον» – Δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής του
18/05/2022 | 20:24
Πάτρα 3 παιδιά: Βρέθηκε ξαφνικά φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο
18/05/2022 | 13:02
Σπύρος Μπιμπίλας: Έδωσε ένα από τα πρώτα γκέι φιλιά στο ελληνικό θέατρο – «Ήμασταν τότε πρωτοπόροι»
18/05/2022 | 17:25
Ρούλα Πισπιρίγκου σε Μάνο Δασκαλάκη: Κράτα τα λεφτά να πληρώσεις καμία προβολή παραπάνω εις βάρος του θανάτου των παιδιών

18/05/2022 | 17:51