Αθήνα

33 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

ΕΛΛΑΔΑ

(ΒΙΝΤΕΟ) Χαμός με τον ρατσιστή σεκιουριτά στον ΗΣΑΠ-Η ΣΤΑΣΥ ζητά την απομάκρυνσή του!

Σάλο έχει προκαλέσει η απαράδεκτη και ρατσιστική αντίδραση ενός υπαλλήλου εταιρείας φύλαξης στον ΗΣΑΠ, που ζήτησε από Αφρικανό να κατέβει από τον συρμό, φωνάζοντάς του

Σάλο έχει προκαλέσει η απαράδεκτη και ρατσιστική αντίδραση ενός υπαλλήλου εταιρείας φύλαξης στον ΗΣΑΠ, που ζήτησε από Αφρικανό να κατέβει από τον συρμό, φωνάζοντάς του «εγώ κάνω κουμάντο εδώ».

[adsense]

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς όταν ο υπάλληλος ισχυριζόμενος ότι το τρένο γράφει μπροστά ότι επιτρέπεται η μεταφορά αποσκευών μόνο στο τελευταίο βαγόνι ζήτησε από τον μετανάστη να αλλάξει βαγόνι. Ο μετανάστης αντέδρασε και αρνήθηκε να αλλάξει βαγόνι, με αποτέλεσμα ο υπάλληλος να αποκτήσει πιο επιθετικό ύφος απέναντί του και να σπρώξει τα πράγματα του λέγοντας μάλιστα ότι αυτός κάνει κουμάντο εκεί.

Την σκηνή κατέγραψε συνεπιβάτις η οποία πήρε το μέρος του Αφρικανού μετανάστη τονίζοντας πως πουθενά δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός. Η επιβάτιδα μάλιστα ισχυρίστηκε ότι η αποσκευή της ανήκει και ζήτησε να κληθεί η αστυνομία. Μετά την παρέμβασή της το περιστατικό έληξε και ο συρμός ξεκίνησε κανονικά την πορεία του.

Η απάντηση της ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

Με επίσημη ανακοίνωση η ΣΤΑΣΥ ΑΕ πήρε θέση, αναφέροντας:

«Η Διοίκηση της εταιρείας «Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.» (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά του υπαλλήλου φύλαξης (security), της εταιρείας JCB με την οποία συνεργαζόμαστε, κατά αλλοδαπού επιβάτη, το βράδυ της Κυριακής 14 Φεβρουαρίου, στο σταθμό «Κηφισιά» της γραμμής 1 του δικτύου μας.

[adsense]

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ζήτησε την άμεση απομάκρυνση του συγκεκριμένου υπαλλήλου από το δίκτυό της και κινεί, επίσης άμεσα, τη διαδικασία ενεργοποίησης των ρητρών που προβλέπονται στη σύμβαση με την εταιρεία security JCB και αφορούν την ενδεχόμενη πρόκληση ζημίας των «Σταθερών Συγκοινωνιών» εξ αιτίας  της αντισυμβατικής συμπεριφοράς της».

ΕΦΕΤ: Ανακαλούνται γνωστά σαλάμια!
Κορονοϊός: Κατέληξε 88χρονη στο ΑΧΕΠΑ – Στους 216 οι νεκροί
Κορονοϊός: Τέλος και οι γάμοι μετά τις 12.00 τα μεσάνυχτα σε 15 συγκεκριμένες περιοχές
Βόλος: 23χρονος ζήτησε σε γάμο γυναίκα από τον… σύζυγό της
Θεσσαλονίκη: 20χρονος πεζός παρασύρθηκε από 6 οχήματα
Φραγκούλης Φράγκος: Η Ελλάδα μπορεί να πετάξει το Oruc Reis έξω από την ΑΟΖ