Αθήνα

15 oC

αραιές νεφώσεις

Ξεκινά σήμερα η δίκη για την απαγωγή Λεμπιδάκη- Ποιοι είναι οι κατηγορούμενοι

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η δίκη, μετά την ολιγοήμερη αναβολή, για την υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η δίκη, μετά την ολιγοήμερη αναβολή, για την υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη ωστόσο πήρε αναβολή για σήμερα εξαιτίας του ότι ένας από τους 12 κατηγορουμένους, ο 46χρονος που φέρεται να είχε σχεδιάσει την απαγωγή, δεν είχε δικηγόρο με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του ορίσει.

Ο δικηγόρος του 46χρονου είχε τρεις ημέρες για να μελετήσει τη δικογραφία ώστε σήμερα να είναι έτοιμος στην υπεράσπιση του κατηγορουμένου.

Oπως αναφέρει το cretapost.gr η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει με την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη ο οποίος αναμένεται να μιλήσει για όλα όσα έζησε τις 186 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του.

Πρόκειται για τους: 44χρονο ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, 45χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών, 61χρονο μεσίτη και την 17χρονη κόρη του, 41χρονο ποινικό, 46χρονο που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στο Ρέθυμνο, ένας 45χρονο και έναν 43χρονο.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης την περασμένη Τρίτη έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο μαζί με την σύζυγό του, την μητέρα και τον αδερφό του καθώς και με στενούς οικογενειακούς φίλους. Ο ίδιος ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος ενώ κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια είπε στους δημοσιογράφους πως «για μένα τώρα είναι όλα καλά».

Send this to a friend