Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Ξεκίνησε για το δικαστήριο για καταλήξει στο Δρομοκαΐτειο η μανιακή που χαράκωνε βρέφη

Τελικώς η 55χρονη Α.Κ. από τα Άνω Λιόσια, που φαίνεται πως χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα της Αττικής οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο για ψυχιατρικές εξετάσεις ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Η δίκη της, που ήταν προγραμματισμένη για τις 12.00 μ.μ. της Παρασκευής δεν έγινε ποτέ (σ.σ. μέχρι χθες, εξάλλου, δεν είχε δικηγόρο), καθώς οι γιατροί του ψυχιατρείου έκριναν ότι η γυναίκα πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλεία.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε στην αστυνομία ότι μόνο χάιδευε τα μωρά και επ' ουδενί δεν τα πλήγωνε. Προτίθεται, μάλιστα, να μηνύσει τους γονείς που την κατήγγειλαν.

Eξάλλου για την περίεργη αυτή υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στο Πανελλήνιο, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, θύματα της 55χρονης έχουν πέσει τέσσερα βρέφη τα οποία πιθανότατα χαράκωσε με τα νύχια της.

Συγκλονιστικές είναι εν τω μεταξύ οι μαρτυρίες των γονιών των βρεφών.

Τι λέει ο πατέρας του ενός από τα βρέφη

«Πέρασε δίπλα από τη σύζυγο. Του έκανε του παιδιού τις χαρακιές, το παιδί αντέδρασε. Αμυχές. Θεωρούμε ότι είναι νυχιές, δεν μπορώ όμως να το γνωρίζω», σημειώνει -όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star- ο πατέρας ενός αγοριού 16 μηνών, το οποίο στις 10 Ιουλίου, ενώ ήταν στην αγκαλιά της μητέρας του σε κατάστημα με ρούχα, μέσα στο εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, τραυματίστηκε στο χέρι και το πόδι από την συγκεκριμένη κυρία.

Έντρομη η σύζυγος του είδε αμέσως μετά να πλησιάζει και άλλο μωράκι, ηλικίας 12 μηνών. Αυτό ήταν το δεύτερο θύμα της 55χρονης, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς είναι να γίνουν οι αιματολογικές εξετάσεις της κυρίας να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποια νόσος. Αυτή είναι η ανησυχία μας», συμπληρώνει ο ίδιος. «Ταυτόχρονα είχε πάει και σε μια άλλη κυρία της οποίας πείραξε και εκείνης το παιδί. Η σύζυγος μου και η άλλη κυρία την κυνηγήσανε όσο μπορούσανε», λέει στη συνέχεια.

Βρίζει χυδαία τις μητέρες ανηλίκων

Όπως αποκαλύφθηκε, εξάλλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, βρίζει χυδαία μητέρες ανηλίκων και πετάει πέτρες. «Δεν μπορούμε να ζήσουμε με ηρεμία», κατήγγειλαν οι ίδιοι.

Send this to a friend