Αθήνα

27 oC

αίθριος καιρός

«Ξεσκεπάστηκε» διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης- Χειροπέδες σε γιο γνωστής αστρολόγου

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής «ξεσκέπασε» διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, που δραστηριοποιούνταν σε Ευρώπη και Αυστραλία.

Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής «ξεσκέπασε» διεθνές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης, που δραστηριοποιούνταν σε Ευρώπη και Αυστραλία.

Η εξάρθρωση αυτή έγινε σε συνεργασία με την Αμερικάνικη DEA και αστυνομίες στην “Γηραιά Ήπειρο”, την Λατινική Αμερική και την Αυστραλία και ανάμεσα στους διακινητές βρίσκεται και ο γιος πασίγνωστης αστρολόγου.

Συγκεκριμένα και όπως σημειώνει το newsit.gr, έπειτα από επιχείρηση της τοπικής Αστυνομίας, με την συνεργασία στελεχών της DEA και Έλληνα Αξιωματικού της Δίωξης Ναρκωτικών, εντοπίστηκε ιστιοπλοϊκό σκάφος στο οποίο οι δράστες είχαν κρύψει σε ειδικές κρύπτες, πάνω από 300 κιλά καθαρής κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί, σε παράλληλες επιχειρήσεις, πραγματοποίησαν έξι συλλήψεις, ανάμεσά τους και το πλήρωμα του ιστιοπλοϊκού.

Την ίδια ώρα, στην Ελλάδα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, πραγματοποιούσαν τρεις συλλήψεις για την ίδια υπόθεση, ανάμεσά τους και το γιο διάσημης αστρολόγου με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος διατηρεί καφετέρια στα Νότια Προάστια, και φέρεται από την Ασφάλεια, μαζί με τους άλλους δυο συλληφθέντες, να έχουν παίξει κεντρικό ρόλο στην αγορά και μεταφορά της κοκαΐνης, στην Αυστραλία.

Send this to a friend