Αθήνα

12 oC

αίθριος καιρός

«Δε δεχόμαστε συγγνώμες!»: Ξέσπασε ο αδελφός της Λαγούδη μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Τέσσερις τελικά φέρονται ως εμπλεκόμενοι στη δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη, με τρεις να αποτελούν φυσικούς αυτουργούς και ένα άτομο να είναι ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος. 

Ο αδερφός της τραγικής Ειρήνης που εξαρχής κίνησε τα νήματα για να φτάσουμε εδώ, μη πιστεύοντας ότι η αδελφή του ήταν άτομο που θα αυτοκτονούσε, ξέσπασε στο Star για όλους όσους διέρρεαν ότι αυτοκτόνησε.

«Ο άνθρωπός μας δεν έκανε καμία κίνηση να κάνει κακό στον εαυτό της και κυρίως στα παιδιά της. Κάποιοι άνθρωποι την ετοίμασαν για αυτή την κατάληξη», λέει στο Star η θεία της Ειρήνης.

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη ξεσπά μιλώντας στο Star για όσους ισχυρίζονταν ότι αυτοκτόνησε.

«Αυτός που ήταν υπεύθυνος για το πόρισμα, το έβγαλε καραμπινάτη δολοφονία από συμμορία. Οι υπόλοιποι ας κάνουν την δική τους δουλειά σωστά. Και αυτό τσούζει πολύ όλους όσους έλεγαν ότι είναι αυτοχειρία γιατί δεν το χωνεύουν. Δεν δεχόμαστε συγγνώμες! Όταν βγουν με όνομα και επίθετο οι κύκλοι που λένε για αυτοχειρία, τότε θα σεβαστούμε την άποψή τους, ειδάλλως είναι μπούρδες», λέει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το άλλοθι του γιατρού

Οι 5 αξιωματικοί της Ασφάλειας Αγρινίου που ανέλαβαν την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη από την πρώτη στιγμή κάλεσαν για κατάθεση τον γιατρό. Ισχυρίστηκε ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου έφυγε μαζί με τη γυναίκα του από το Μεσολόγγι, πήγαν στον Πύργο, μετά στο Κατάκολο και στη συνέχεια στη Ναύπακτο όπου και διανυκτέρευσαν. Οι κάμερες ασφαλείας από τα διόδια Ρίου – Αντιρρίου αλλά και από άλλα σημεία έδειχνε στις αρχές ότι έλεγε αλήθεια, άρα είχε άλλοθι.

Send this to a friend