• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 22:29

Αθήνα

23 oC

ελαφρές νεφώσεις

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαψεύδει τον ξυλοδαρμό του παιδοκτόνου της Κέρκυρας - Έπαθε κρίση πανικού

Ο παιδοκτόνος του εγκλήματος της Κέρκυρας δεν ξυλοκοπήθηκε από τους συγκρατούμενους του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο παιδοκτόνος του εγκλήματος της Κέρκυρας δεν ξυλοκοπήθηκε από τους συγκρατούμενους του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο πατέρας της άτυχης Αγγελικής Πέτρου, η οποία κηδεύτηκε στη γενέτειρά της την Αλβανία, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την απόφαση του εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Το πρωί της Παρασκευής το τοπικό site της Κέρκυρας, enimorosi.com, ανέφερε ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα, ο 52χρονος παιδοκτόνος δέχθηκε επίθεση με ύβρεις και χειροδικίες από συγκρατούμενούς του και διεκομίσθη στο Νοσοκομείο «Αγ. Παύλος».

Ωστόσο, το υπουργείο Δικαιοσύνης διαψεύδει τις καταγγελίες του δικηγόρου του και αναφέρει ότι ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας δεν ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς του.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Δικαιοσύνης ο κρατούμενος από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, βρισκόταν σε ειδικό χώρο προστασίας. Όπως αναφέρει, χθες το απόγευμα γύρω στις έξι έπαθε κρίση πανικού και φέρεται να αυτοτραυματίστηκε για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ο κρατούμενος έφερε επιπόλαιες εκδορές από τον αυτοτραυματισμό του και θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

 

Send this to a friend