Αθήνα

12 oC

σποραδικές νεφώσεις

Υπόθεση Γραικού: Βρέθηκε το πτώμα του επιχειρηματία- Ομολόγησε ο δολοφόνος

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, του άνδρα που αναζητούσε εδώ και δύο χρόνια η Αγγελική Νικολούλη, κάνοντας λόγο από την πρώτη στιγμή για δολοφονία.

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Δημήτρη Γραικού, του άνδρα που αναζητούσε εδώ και δύο χρόνια η Αγγελική Νικολούλη, κάνοντας λόγο από την πρώτη στιγμή για δολοφονία.

Πληροφορίες του “Τούνελ” αναφέρουν πως βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές της εκπομπής, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε μαζί με το αγροτικό του αυτοκίνητο στη μονάδα του.

Αυτή την ώρα αστυνομικοί προσπαθούν να ανασύρουν τη σορό του άτυχου κτηνοτρόφου.

Όπως είχε υποστηρίξει η σύζυγος του Δημήτρη Γραικου, ο επιχειρηματίας έφυγε από το σπίτι του στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πήγε στα σφαγεία για να πουλήσει κάποια ζώα. Από την πώληση φαίνεται πως εισέπραξε 17.000 ευρώ.

Τι έλεγε στο «Φως στο Τούνελ» ο έμπορος

Η Αγγελική Νικολούλη είχε επικοινωνήσει σε παλαιότερη εκπομπή με τον συγκεκριμένο έμπορο, που έδωσε τη δική του εκδοχή για όσα ακούστηκαν εις βάρος του.

«Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση με τη γυναίκα του Γραικού αν έδωσα ή δεν έδωσα τα χρήματα. Ό,τι είχα να πω το είπα δέκα φορές στην Ασφάλεια. Τώρα αν του έδωσα ή δεν του έδωσα, αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει. Τελείωσε, δεν το συζητώ ξανά. Έχουν γίνει καταθέσεις, υπάρχουν τιμολόγια. Εγώ από την δικιά μου την μεριά είπα όλη την αλήθεια, όπως ακριβώς έχουν γίνει τα πράγματα» τόνισε με κατηγορηματικό ύφος.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση, είπε: «Εμένα μου μπαίνουν διάφορα στο μυαλό αλλά δεν ασχολούμαι γιατί θα μπλέξω χειρότερα. Αν ήξεραν για τα λεφτά, κάποιος θα ενημέρωσε από το σφαγείο». Όταν η Αγγελική Νικολούλη αναρωτήθηκε γιατί πρέπει να ήταν απαραίτητα κάποιος μέσα από τα σφαγεία και όχι κάποιος άλλος που μπορεί να γνώριζε ότι εκείνη τη μέρα επρόκειτο να του δώσει χρήματα, τόνισε με έμφαση: «Θα διατυμπάνιζε παντού τι έγινε και τι δεν έγινε; Κάποιος δικός του όμως θα το ήξερε. Όταν χάθηκε ήμουν ο πρώτος που ήρθε να ψάξει η Αστυνομία. Τους έδωσα όλα τα τιμολόγια κατευθείαν, όλες τις καταθέσεις, όλα τα έβγαλαν αντίγραφα και τελείωσε».

«Δεν είδα σε άλλη σφαγή να παίρνει χρήματα από τον έμπορο…»
«Ακόμη η αστυνομία προσπαθεί να βγάλει άκρη για το τι ακριβώς συνέβη» είπε στην ρεπόρτερ της εκπομπής ο υπεύθυνος των σφαγείων Σάββας Τσοποζίδης. Ανέφερε πως είχε δει τρεις φορές εκείνη την ημέρα τον αγνοούμενο επιχειρηματία. Το πρωί , το μεσημέρι και το απόγευμα πριν φύγει από τα σφαγεία. Τότε χαιρέτησε όλους όσους ήταν στο κυλικείο και έτρωγαν στο μικρό τσιμπούσι που είχαν στήσει. Είπε πως ο Γραικός είχε προγραμματίσει τη σφαγή των ζώων του και όλοι όσοι ήταν εκεί τότε, ήταν γνωστοί μεταξύ τους.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου απάντησε πως στην προηγούμενη σφαγή που ο Γραικός με τον έμπορο βρέθηκαν πάλι μόνοι τους για να κάνουν τις συναλλαγές τους, ήταν παρών και δεν είδε τον έμπορο να δίνει χρήματα στον Γραικό. «Για να λέει εκείνος πως αυτή τη φορά του τα έδωσε, θα ισχύει φαντάζομαι».

Send this to a friend