Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Υπόθεση Λίνας Κοεμτζή: Πώς συνδέεται ο θάνατος της φοιτήτριας με τα απειλητικά μηνύματα στον βουλευτή Σπ. Δανέλλη

Κοινά στοιχεία φαίνεται ότι έχει η υπόθεση θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή στην Θεσσαλονίκη, με τα απειλητικά μηνύματα κατά του βουλευτή Σπ. Δανέλλη, για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κοινά στοιχεία φαίνεται ότι έχει η υπόθεση θανάτου της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή στην Θεσσαλονίκη, με τα απειλητικά μηνύματα κατά του βουλευτή Σπ. Δανέλλη, για την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σύμφωνα με το News247.gr και την Αντωνία Ξυνού , ένας 40χρονος άνδρας που είχε προσαχθεί στη ΓΑΔΑ πέρυσι τον Ιανουάριο, συνδέει τις δύο υποθέσεις, καθώς είναι το άτομο στο οποίο έχει καταχωρηθεί ο αριθμός από τον οποίο έστελνε τα απειλητικά μηνύματα.

Ο 40χρονος, ο οποίος υπήρξε σεκουριτάς εμπλέκεται σήμερα και στην υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή, αφού, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σύνδεση καρτοκινητής τηλεφωνίας με τα δικά του στοιχεία εμπλέκεται στην υπόθεση απειλών που δέχθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο μέσω Facebook η αδελφή της Λίνας Κοεμτζή, της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στη Φοιτητική Εστία Θεσσαλονίκης του Νοέμβριο το 2016.

Σύμφωνα με την Αντωνία Ξυνού, πηγές από τη Δικαιοσύνη επισημαίνουν ότι ο 40χρονος εμφανίστηκε ως ο ιδιοκτήτης τηλεφωνικής σύνδεσης, η οποία μαζί με άλλες, έχουν δηλωθεί και επικυρωθεί (verified) ως τηλέφωνα επικονωνίας του διαχειριστή του λογαρισμού του Facebook, από τον οποίο η αδελφη της Λίνας Κοεμτζή υποστηρίζει ότι δέχθηκε απειλές.

Η καταγγέλουσα έχει υποστηρίξει ότι τον Ιανουάριο του 2019 δέχθηκε αίτημα φιλίας από άγνωστο άτομο και κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους, εκείνο «άρχισε να μου μιλάει για την υπόθεση της αδερφής μου και να με απειλεί λέγοντας ότι αν δεν σταματήσουμε την έρευνα της υπόθεσης θα μας βρει μεγάλο κακό και ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα χάσουμε κι άλλο μέλος της οικογένειας μου και στη συνέχεια μπλόκαρε την συνομιλία».

Ο 40χρονος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή, υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι έχει κληθεί ως ύποπτος και σε άλλες -άσχετες μεταξύ τους δικογραφίες- εξαιτίας τηλεφωνικών συνδέσεων που αποδίδονται σε εκείνον.

Την ίδια ώρα, ο άνδρας έχει προχωρήσει και στην υποβολή σχετικής μήνυσης κατά αγνώστων, επισημαίνοντας πως σε αίτημα που έχει κάνει προς τις εταιρίεςκινητής τηλςφωνίας για την άμεση απενεργοποίηση συνδέσεων στο όνομά του, ήδη μία εταίρια έχει απαντήσει ότι προχώρησε στην απενεργοποίηση ....34 συνδέσεων που εμφανίζεται ότι διέθεται στο όνομά του.

Send this to a friend