• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 12:27

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

Υπόθεση Ζαφειρόπουλου: Tι εκτιμούν οι αναλυτές για το μυστήριο τηλεφώνημα πριν τη δολοφονία

Σε ένα τηλεφώνημα του ενός λεπτού που πραγματοποίησε ο δολοφόνος όταν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο βγήκε από την αίθουσα συσκέψεων στρέφουν τις έρευνες τους οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν εκτιμήσεις ότι ο δολοφόνος, βγήκε και επικοινώνησε με τον εντολέα του προκειμένου να λάβει οδηγίες καθώς το σχέδιο δεν πήγαινε όπως θα ήθελαν.

Ένα σενάριο που εξετάζεται, είναι ο ο ηθικός αυτουργός να ζήτησε να τον απειλήσουν με το πιστόλι ή ακόμα και να τον πυροβολήσουν χωρίς όμως να τον σκοτώσουν για να λάβει το μήνυμα ο έτυχος δικηγόρος...

Οι αναλυτές της Ασφάλειας πιστεύουν πως αν καταφέρουν να απομονώσουν αυτό το τηλεφώνημα και να εντοπίσουν ποιο ήταν το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής τότε έχουν λύσει το μυστήριο.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να συνθέσουν το σκηνικό της δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου. Όπως εκτιμάται, ο δράστης και θύμα σηκώθηκαν όρθιοι όταν κάποια στιγμή ο δολοφόνος έβγαλε το πιστόλι και κινούμενος προς την πόρτα της εξόδου πυροβόλησε από το πλάι το θύμα ο οποίος βαριά τραυματισμένος έγειρε και έκατσε πάνω στην καρέκλα. Πιθανότατα έτσι κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή για περίπου 3 λεπτά.

Send this to a friend