
ΕΛΛΑΔΑ
Λίγες ώρες πριν βρεθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών ο 27χρονος Αλβανός, που κατηγορείται ότι προκάλεσε άμβλωση με φαρμακευτική αγωγή στην έγκυο 19χρονη σύντροφό του, η οικογένεια της κοπέλας καταγγέλλει πως άνθρωποι από το περιβάλλον του κατηγορουμένου επιχειρούν να εξαγοράσουν την σιωπή τους.
Πριν από λίγη ώρα κατέθεσαν μήνυση κατά του 27χρονου, ενός φίλου του και κατά αγνώστων.
Η δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης και γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου, δήλωσε τα εξής:
«Ορισμένοι νομίζουν ότι με απειλές και με δόλιο τρόπο θα καταφέρουν να εξαγοράσουν την νεαρή κοπέλα και την οικογένειά της και μάλιστα ότι θα καταφέρουν να την εξαναγκάσουν αφενός να ανακαλέσει την καταγγελία της και αφετέρου με αθέμιτα μέσα προσπαθούν να κλονίσουν την αξιοπιστία της ιδίας και των οικείων της με ψευδή στοιχεία.
Πλανώνται οικτρά! Να ειναι βέβαιοι ότι θα μας βρουν απέναντι τους στα Δικαστήρια. Η νεαρή κοπέλα και η μητέρα της υπέβαλαν ήδη μήνυση Ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ζακύνθου εναντίον συγκεκριμένων προσώπων για ποινικά αδικήματα που τελέστηκαν εις βάρος τους εισφέροντας στη Δικαιοσύνη συγκεκριμένα στοιχεία, που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του κοριτσιού δέχονται απίστευτες πιέσεις, απειλές και βίαιες συμπεριφορές απο συγκεκριμένα άτομα του περιβάλλοντος του κατηγορουμένου για να αποσύρουν την καταγγελία εις βάρος του.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν με αξιόποινη συμπεριφορά που να μην τον οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Επιπλέον έχουμε εντολή να κινηθούμε νομικά και με μηνύσεις και με αγωγές αποζημιώσεως κατά όλων αυτών των προσώπων που με περισσή θρασύτητα και μάλιστα δείχνοντας το πρόσωπό τους στα ΜΜΕ και προβαίνοντας σε δημόσιες τοποθετήσεις στοχοποιούν ευθέως τη γιαγιά ή την μητέρα της κοπέλας ως δήθεν δράστιδες της διακοπής κυήσεως της νεαρής κοπέλας».
Να θυμίσουμε πως ο 27χρονος αλβανικής καταγωγής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της διακοπής κυήσεως, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κ της κλοπής.
Το βράδυ της Παρασκευής η 19χρονη υποβλήθηκε στο ΡΙΟ σε ιατροδικαστική εξέταση κ επέστρεψε στο νοσοκομείο, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται καθώς βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ροή Ειδήσεων

18/02/2025 | 10:50
Πέγκουλα: «Δε νομίζω πως οι παίκτες μπορούμε πλέον να εμπιστευόμαστε το σύστημα και αυτό είναι φριχτό για το άθλημα»
18/02/2025 | 10:40
Μπουρούντι: Σχεδόν 10.000 πρόσφυγες εγκατέλειψαν τη ΛΔ Κονγκό εξαιτίας του κινήματος Μ23
18/02/2025 | 10:30
Λευτέρης Πανταζής για Μεταξά – Καπότση: «Είναι δικό τους το πρόβλημα, εκείνοι θα το λύσουν»

18/02/2025 | 10:20
Στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός – Θα μιλήσει στο Thessaloniki Summit 2025
18/02/2025 | 10:10
Δολοφονία Λυγγερίδη: Συνελήφθη ένας άνδρας εμπλεκόμενος στην υπόθεση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
18/02/2025 | 09:40
NYT: Η Ρωσία άφησε ελεύθερο Αμερικανό κρατούμενο πριν από τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

18/02/2025 | 08:50
Πολιτικοί διαξιφισμοί για τα Τέμπη: Αντιπαράθεση Τουρνά και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Ερώτηση Ηλιόπουλου για τα εγκαύματα των πυροσβεστών
18/02/2025 | 08:40
ΕΕ: Η συνεδρίαση στο Παρίσι «επιβεβαιώνει» ότι η Ουκρανία αξίζει «την ειρήνη δια της ισχύος»
18/02/2025 | 08:20
Μαρτυρίες Ισραηλινών στρατιωτών: 80χρονος Παλαιστίνιος χρησιμοποιήθηκε ως ανθρώπινη ασπίδα – Τον έζωσαν με εκρηκτικά και στο τέλος δολοφονήθηκε

18/02/2025 | 08:10
Εξάρθρωση κυκλώματος μαστροπείας: Έταζαν εργασία με υψηλές αμοιβές – Τους έπαιρναν τα διαβατήρια και τις εξέδιδαν

17/02/2025 | 15:41
Άρης Καβατζίκης: «Υψηλά στελέχη του Alpha αποκαλούσαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βασίλισσα και πριγκιπισσούλα»
17/02/2025 | 08:08
Ρουσσέτος Δημητρόγλου για Παντελίδη: «Με ενοχλεί που ο αδελφός του πάει από τον δρόμο που είχαμε ανοίξει εμείς»
17/02/2025 | 08:07
Τάκης Ζαχαράτος: «Υπήρχε ο κόμπος στον λαιμό, «θέλω να ακούσω το παιδί μου» μου είπε η μαμά της Αλίκης»

17/02/2025 | 15:41
Δήμητρα Αλεξανδράκη για Τούνη – Αλεξάνδρου: «Ό,τι είναι ο καθένας θα το πει μόνος του»
17/02/2025 | 16:04
Τον Βασίλη Καλογήρου δείχνουν τα ευρήματα στη σορό που εντοπίστηκε στον Τύρναβο – Τα ρούχα μοιάζουν με εκείνα που φορούσε όταν εξαφανίστηκε
17/02/2025 | 10:00
Ήβη Νικολαΐδου: «Με πληγώνει όταν μετράνε πιο πολύ οι γνωριμίες και οι followers στα social media»

17/02/2025 | 12:50
Στις βάσεις της πολεμικής αεροπορίας διανεμήθηκαν οι βαριές βόμβες MK84 που παρέδωσαν οι ΗΠΑ στο Ισραήλ
17/02/2025 | 16:00
Δήμος Βερύκιος για Μενεγάκη, Λαζόπουλο και Σπυροπούλου: «Έπρεπε τότε να πουν στον Πρόεδρο την αλήθεια»
17/02/2025 | 19:14
Ντόρα Μπακογιάννη: «‘Η τώρα γινόμαστε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης ή έχουμε χάσει το τρένο οριστικά»
17/02/2025 | 16:57
Γρηγόρης Γκουντάρας και Γρηγόρης Βαλλιανάτος σε πρωτοφανή ρήξη στον αέρα: «Εσύ τι είσαι; Ξέρεις ελληνικά;»
17/02/2025 | 17:47
Κωνσταντοπούλου κατά Κανέλλη: Έκανε καριέρα στη χούντα, έρχεται από τη βίλα της στη Βουλή κάθε έξι μήνες

17/02/2025 | 08:07