Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ζήτησε συγγνώμη από την Ακρίτα o Χρήστος Σκαλούμπακας

Ο Χρήστος Σκαλούμπακας, γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου, Παναγιώτη Σκαλούμπακα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα για την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της.

Ο Χρήστος Σκαλούμπακας, γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου, Παναγιώτη Σκαλούμπακα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Έλενα Ακρίτα για την επίθεση που εξαπέλυσε σε βάρος της.

Ο Σκαλούμπακας ο οποίος συχνά εκφράζει μέσω facebook τις ακροδεξιές του απόψεις είχε προχωρήσει σε μια σειρά από υβριστικές αναρτήσεις κατά της Έλενας Ακρίτα.

Η δημόσια συγγνώμη του Χρήστου Σκαλούμπακα: 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ στην κα ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ

Με την παρούσα ανάρτησή μου ζητώ με κάθε ειλικρίνεια συγγνώμη από την κα Έλενα Ακρίτα για όσα ανάρμοστα από λεκτικής και ουσιαστικής απόψεως ανήρτησα στις 14.11.2018 στον προσωπικό μου λογαριασμό στο twitter.

Η συνειδητοποίηση της πολλαπλής απρέπειάς μου, η οποία με ώθησε να «κατεβάσω» άμεσα τις χυδαίες αναρτήσεις, καθώς δεν με χαρακτηρίζει ως άνθρωπο ούτε το ύφος ούτε το ήθος αυτό, μου επιβάλλει να αναφέρω σε αυτό το κείμενο ειλικρινούς συγγνώμης για τα όσα έγραψα, ότι μία απλή έρευνα που ενήργησα για το θέμα μετά τις άστοχες αναρτήσεις μου και από τις τελευταίες δημόσιες τοποθετήσεις της κας Ακρίτα στον λογαριασμό της στο facebook, καταδεικνύει εύκολα το εσφαλμένο όσων είπα σχετικά με την σύνταξη της κας Ακρίτα. Η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε την νομίμως απονεμηθείσα σε αυτήν σύνταξη κατά τρόπο που αποδεικνύει υψηλό ήθος και προσωπική ακεραιότητα.

Προσθέτω και την δική μου συγγνώμη στην δημόσια συγγνώμη του «Στόχου» που είχε ως εξής:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ σχετικά με την αγωγή που άσκησε εναντίον του «Στόχου» η κα Έλενα Ακρίτα:

Τα δημοσιεύματα του «Στόχου» σχετικά με την σύνταξη που εισέπραττε η κα Έλενα Ακρίτα περιείχαν ανακρίβειες, οι οποίες οδήγησαν σε αδικαιολόγητα προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, τις οποίες επιθυμούμε να ανασκευάσουμε δημοσιογραφικά και ηθικά. Τα στοιχεία που περιέχονται στην αγωγή που η κα Ακρίτα άσκησε κατά του «Στόχου» ακριβώς εξαιτίας των δημοσιεύσεών του σχετικά με το θέμα, μας υποχρεώνουν να απολογηθούμε για κάθε σχόλιό μας, το οποίο περιείχε ηθικά αξιολογούμενες κρίσεις εις βάρος της κας Ακρίτα, καθώς προκύπτει ότι η κα Ακρίτα διαχειρίστηκε το νόμιμο δικαίωμά της με απόλυτα ηθικό τρόπο. Απολογούμεθα και θέτουμε στη διάθεση της κας Ακρίτα την συγγνώμη μας για ό,τι αρνητικό προκαλέσαμε στην ίδια και την οικογένειά της».

Θέτω στη διάθεσή της κας Ακρίτα την ειλικρινή μου συγγνώμη για όλες τις απρεπείς ανακρίβειες και τους αήθεις χαρακτηρισμούς που κακώς, κάκιστα δημοσίευσα στις 14.11.2018, προσθέτοντας ότι την καταλαβαίνω απόλυτα, έχοντας επί πολλά χρόνια ανάλογη οικογενειακή αντιμετώπιση με ανιστόρητες και προσβλητικές ανακρίβειες και αήθεις χαρακτηρισμούς για τον αείμνηστο πατέρα μου Στρατηγό Παναγιώτη Σκαλούμπακα.

Χρήστος Παν. Σκαλούμπακας

_______________________

ΥΓ: Παρακαλώ θερμά, τα όποια σχόλια των φίλων να μην θίγουν την κα Ακρίτα η τον αναρτήσαντα!

Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση της σχολίασε:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ παρακαλώ τη δημόσια συγγνώμη του Χρήστου Σκαλουμπακα στο πρόσωπο μου. Υπενθυμίζω πως για τις συκοφαντίες και τα ψεύδη (πάλι) για την συνταξη του πατέρα μου είχε προηγηθεί η δημόσια συγγνώμη του ‘Στόχου’ της Χρυσής Αυγής. Όποιος συνεχίζει ας προετοιμαστεί αναλόγως. Δεν ‘μασάω’ και δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Ας το έχουν υπ’ όψιν οι άθλιοι συκοφάντες που ανακυκλώνουν ασύστολα ψεύδη, γιατί θα έρθει και η δική τους η σειρά. Ιδού η συγγνώμη του στο facebook και στο Twitter.

10 Μαρτίου 2019

Send this to a friend