Αθήνα

27 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Καιρός: Πέφτει σήμερα η θερμοκρασία- Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

ΕΡΓΑΣΙΑ

416 προσλήψεις στις Συγκοινωνίες μέσω ΑΣΕΠ – Οδηγοί, ελεγκτές και τεχνίτες

«Πράσινο φως» από το υπουργείο Μεταφορών για την έναρξη των διαδικασιών κατάρτισης προκηρύξεων πρόσληψης προσωπικού σε ΟΑΣΘ και ΟΑΣΑ αντίστοιχα.

Δείτε επίσης

Τρόμος στο Άμστερνταμ! Επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά στην κεντρική τράπεζα – Ένας νεκρός (vid)
Έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ είχε τα ακουστικά στα αυτιά του και παράλληλα φόρτιζε το κινητό του! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Θα επιλεγούν -σε πρώτη φάση- συνολικά 416 οδηγοί, ελεγκτές και τεχνίτες.

Προσλήψεις στον ΟΑΣΘ

Σύμφωνα με δηλώσεις (5/2) του προέδρου του ΟΑΣΘ Στέλιου Παππά, στον ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 FM», πρόκειται να επιλεγούν 250 οδηγοί οι οποίοι θα στελεχώσουν -εντός του 2019- τις επερχόμενες δομές της ΑΣΥΘ (Αστικές Συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης ΑΕ), στα πλαίσια αντικατάστασης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του φορέα, το υπουργείο Μεταφορών εξετάζει κατανομή των νέων υπαλλήλων τόσο σε λεωφορεία όσο και στις νέες δομές του μετρό

Το αρμόδιο υπουργείο έχει -ήδη- κινηθεί για την προμήθεια λεωφορείων και για την πρόσληψη του νέου προσωπικού, ενώ το αίτημα υλοποίησης του διαγωνισμού βρίσκεται στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

[the_ad id=”493520″]

Προσλήψεις στον ΟΑΣΑ

Διαδικασία κατάρτισης προκήρυξης για την πρόσληψη 166 ελεγκτών στις Συγκοινωνίες (μπλε λεωφορεία, τρόλει) έχει εκκινήσει και ο ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις στο workenter του προέδρου του ΟΑΣΑ, κ. Τάσου Ταστάνη, ο οργανισμός αναμένει το προσεχές διάστημα να πάρει το “πράσινο” φως για την αποστολή της προκήρυξης στο ΑΣΕΠ.

Όσοι επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση, διάρκειας 8 μηνών. Με βάση τα πρώτα διαθέσιμα στοιχεία οι θέσεις αφορούν στην πλειοψηφία τους αποφοίτους Λυκείου, ενώ διατίθενται θέσεις και για διοικητικούς των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις, αυτό το οποίο φαίνεται να επείγει την διοίκηση του ΟΑΣΑ είναι η ενίσχυση των μέσων με οδηγούς και τεχνίτες σε μόνιμες θέσεις.

Το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης πάντως, έχει λάβει το ”σήμα” του υπουργείου Μεταφορών και για τους δύο επερχόμενους διαγωνισμούς, όντας υπεύθυνο για την κατάρτιση του σχεδιασμού προσλήψεων.

Πηγή: Workenter.gr

Προσλήψεις στον «ΑΒ Βασιλόπουλο» – Τα προσόντα για 15 ειδικότητες
Praktiker: Θέσεις εργασίας για υπαλλήλους πέντε ειδικοτήτων σε 4 περιοχές
Κοινωφελής εργασία: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 36.500 θέσεις – Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση
ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης 36.500 ανέργων- Τα κριτήρια
Κωτσόβολος: Για ποιες ειδικότητες «τρέχουν» θέσεις εργασίας
Προσλήψεις για δέκα ειδικότητες στο ΑΒ Βασιλόπουλος