• Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου
  • 11:38

Αθήνα

18 oC

ελαφρές νεφώσεις

ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 4.500 διορισμούς στην Εκπαίδευση

Από τον ΑΣΕΠ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την έναρξη των διαδικασιών για συνολικά 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2019-2020.

Από τον ΑΣΕΠ δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για την έναρξη των διαδικασιών για συνολικά 4.500 μόνιμους διορισμούς στην Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2019-2020.

Η υποβολή αιτήσεων αφορά τόσο τις μόνιμες θέσεις στην Ειδική Αγωγή, όσο και τις θέσεις αναπληρωτών για το επόμενο σχολικό έτος.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να υποβάλλουν τα απαραίτητα έγγραφα που αναγράφονται στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο στις Διευθύνσεις εκπαίδευσης από τις 2 έως και τις 30 Μαΐου.

Παράλληλα θα υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση στον ΑΣΕΠ από τις 8 έως και τις 24 Μαΐου

Ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι:

-Όσοι δεν έχουν ηλεκτρονικό φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., οφείλουν, αρχικώς, να εγγραφούν ως χρήστες στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. (https://opsyd.sch.gr/), αναζητώντας το σχετικό Εγχειρίδιο Εγγραφής και Σύνδεσης Χρήστη, στο οποίο περιέχονται αναλυτικές οδηγίες για την εγγραφή και αυθεντικοποίηση του χρήστη. Σημειώνεται, σε κάθε περίπτωση, ότι οι αιτούντες υποψήφιοι/χρήστες είναι υπεύθυνοι για την αποκλειστική και ορθή χρήση των κωδικών πρόσβασης ή των λοιπών στοιχείων ταυτοποίησής τους.

-Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη ηλεκτρονικό φάκελο στο Ο.Π.ΣΥ.Δ., οφείλουν να εισέλθουν στον φάκελό τους (με τους προσωπικούς τους κωδικούς), προκειμένου να διαπιστώσουν τα στοιχεία (προσόντα/κριτήρια/ιδιότητες) τα οποία εξακολουθούν να παραμένουν, κατά την εναρκτήρια ημερομηνία προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών, καταχωρισμένα και επικυρωμένα, κατόπιν των αναγκαίων διεργασιών προσαρμογής του Ο.Π.ΣΥ.Δ. στο νέο σύστημα διορισμού και προσλήψεων εκπαιδευτικών.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΕΠ

ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Send this to a friend