• Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου
  • 10:34

Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Απίστευτο πάθημα για πορνοστάρ: Διέκοψε «περιοδεία στοματικού έρωτα» γιατί τη δάγκωσε σκύλος (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα απίστευτο εμπόδιο εμφανίστηκε στην καριέρα Ιταλίδας πορνοστάρ, που αναγκάστηκε να σταματήσει την περιοδεία "στοματικού έρωτα" εξαιτίας του δαγκώματος ενός σκύλου.

Η Πάολα Σαουλίνο είχε υποσχεθεί ότι θα ανταμείψει με σεξουαλικές χάρες όσους συμπατριώτες της ψήφιζαν «Όχι» στο δημοψήφισμα της 23ης Νοεμβρίου 2016 για τη συνταγματική μεταρρύθμιση. Το «Όχι» επικράτησε κι η 28χρονη πορνοστάρ έκανε πράξη την υπόσχεσή της ξεκινώντας έκτοτε την “Pompa Tour” μια περιοδεία «στοματικού σεξ». Η ίδια, μάλιστα, λέει ότι μέχρι στιγμής έχει προσφέρει τις... ιδιαίτερες υπηρεσίες της σε 400 άνδρες.

Αλλά ένα απρόσμενο γεγονός την ανάγκασε να διακόψει την περιοδεία, αφού ο σκύλος ενός φίλου της τη δάγκωσε στο πρόσωπο, την ώρα που τον χάιδευε, προκαλώντας της τραύματα στο πάνω χείλος και τη μύτη.

«Ο γιατρός μου πρότεινε να μην κάνω μεγάλες κινήσεις με το στόμα για αρκετούς μήνες», είπε η Σαουλίνο στη βρετανική εφημερίδα The Sun, καθώς χρειάζονται τουλάχιστον εννέα μήνες για να επουλωθούν τα τραύματα.

Η ίδια όμως, δεν πτοείται και δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την περιοδεία, όταν θα είναι σε θέση. «Η Pompa Tour θα συνεχιστεί», λέει. «Είναι ο τρόπος ζωής μου, ο τρόπος μου να είμαι ελεύθερη».

Send this to a friend