• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 07:52

Αθήνα

14 oC

αραιές νεφώσεις

Απίστευτη παίκτρια στον Αδύναμο Κρίκο - Η ερωτική εξομολόγηση on air και ο... φόβος για την Έλενα Ακρίτα!

Πολλοί από τους παίκτες που περνάνε από το πλατό του Πιο Αδύναμου Κρίκου γίνονται viral από τις ατάκες τους.

Πολλοί από τους παίκτες που περνάνε από το πλατό του Πιο Αδύναμου Κρίκου γίνονται viral από τις ατάκες τους.

Έτσι και η Φωτεινή, ανήκει στην κατηγορία παικτών που... θα μείνουν στην ιστορία, καθώς εξομολογήθηκε on air τον έρωτά της για τον παρουσιαστή και μίλησε και για την Έλενα Ακρίτα.

«Είσαι η λατρεία μου. Το λέω δημόσια. Σε λατρεύω αλήθεια, δεν λέω μπούρδες είναι η αλήθεια. Θα ερχόμουν στην Κύπρο αλλά φοβάμαι τα αεροπλάνα. Θα ερχόμουν και θα σας έβλεπα κιόλας. Σε έχω εικόνισμα και στο σπίτι μου. Δεν έχω χάσει κανένα επεισόδιο! Σε γουστάρω! Είσαι ο καλύτερος τύπος, ο καλύτερος παρουσιαστής και μπράβο στο κανάλι που σε έφερε στην Αθήνα. Εσύ θες να κάνεις τον άγριο αλλά δεν μπορείς, έχεις ένα γλυκό πρόσωπο, μια ομορφιά. Τα έχω χάσει. Είσαι Brad Pitt, το λέω δημόσια. Μη φοράς τα σακάκια κουμπωμένα μέχρι πάνω!», είπε η Φωτεινή και ο Τάσος Τρύφωνος είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

«Όσο για την προηγούμενη που έπαιζε το παιχνίδι, δεν το έβλεπα γιατί ήταν όλοι οι παίκτες σαν να πηγαίνουν να τους εκτελέσουν οι Γερμανοί. Είναι ωραία γυναίκα, εντάξει, τα λέει ωραία, αλλά είχε ένα ύφος… Τι να σου πω; Εγώ φοβόμουν!», είπε για την Έλενα Ακρίτα.

Send this to a friend