• Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου
  • 09:13

Αθήνα

22 oC

σποραδικές νεφώσεις

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Υποψήφια δεσμεύεται για ράντισμα μυγών στον Διδυμότειχο και γίνεται viral! (EIKONA)

Νομίσαμε πως τα είχαμε δει όλα με τους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών, ωστόσο οι προγραμματικές δεσμεύσεις μίας υποψήφιας στον Διδυμότειχο, που δε ξέρουμε καν αν υπάρχει ως προσωπικότητα έχει γίνει viral και όχι άδικα, αφού οι δεσμεύσεις της είναι κάτι παραπάνω από σουρεαλιστικές…

Νομίσαμε πως τα είχαμε δει όλα με τους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών, ωστόσο οι προγραμματικές δεσμεύσεις μίας υποψήφιας στον Διδυμότειχο, που δε ξέρουμε καν αν υπάρχει ως προσωπικότητα έχει γίνει viral και όχι άδικα, αφού οι δεσμεύσεις της είναι κάτι παραπάνω από σουρεαλιστικές…

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ζόμπου Αισέ, αν κι εφόσον είναι πραγματικό πρόσωπο, υπόσχεται να δώσει μία σκληρή μάχη στον Διδυμότειχο και εξυμνεί τον υποψήφιο δήμαρχο, Παρασκευά Πατσουρίδη σε ένα μεγάλο μεν, ανορθόγραφο δε, κείμενο που «σαρώνει» στο Facebook.

«Εγώ δεν σπούδασα σε πανεπιστήμια. Είμαι μουσουλμάνα αλλά ο Θεός είναι ένας» σημειώνει μεταξύ άλλων η κα Αϊσε.

Το κείμενο της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου

«Καλησπέρα ΕΛΛΑΔΑ Διδυμοτείχου και τα χωριά. Είμαι Ζόμπου Αϊσέ υποψήφια του Δημάρχου Πατσουρούδη του Παρασκευά. Έχω κάνει αλλαγεί είμουνα στο Δημητρίου, έβαλα υποψήφια τον Κύριο Δημάρχου Πατσουρούδης οι οποία είναι αγαθός, ωραίος, φιλότιμος και θέλει μια δυνατή σύμβουλη-ο με νέο καινούριο συμβούλι για να συμβουλέψει τον δήμαρχο Πατσουρούδης Παρασκευάς με εκτίμηση, ΌΧΙ τα ψεύτικα πολιτικά, ΌΧΙ να λένε θα γίνει και να μην γίνει κανένα έργο γι’αυτό δήμαρχο Πατσουρούδης είναι φιλότιμος, καλός άνθρωπος μ’ αυτή τη καινούρια συμβούλιο αλλαγές το πιστεύω να αλλάξουμε πάρα πολύ καινούριες αλλαγές για τα χωριά μας έχω αόρα και μεράκι και ΌΛΟΙ η υποψήφιοι δημοτική συμβούλοι για μία καινούρια αλλαγεί.

Οι καινούρια συμβουλή:  Εγώ ΖΌΜΠΟΥ ΑΪΣΈ, τι θα αλλάξω και τι θα φέρω στα χωριά μας;.. -Καινούρια Μηχανές -Ράντισμα Μίγων και οπωσδήποτε καινούρια έργα -Κανάλια και Χώρες τα πεζοδρόμια  -και άσφαλτες και τα χωριά μας και τη πόλη μας Διδυμοτείχου. Και Επίσης, αυτά θα γίνουν από δικό σας χέρια.

ΔΏΣΤΕ μας τη ΠΊΣΤΗ! ΔΏΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΊΣΤΗ ΝΑ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΈΡΩ ΑΥΤΆ ΤΑ ΈΡΓΑ. ΛΟΙΠΌΝ, ΕΓΏ ΔΕΝ ΣΠΟΎΔΑΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΑ ΑΛΛΆ ΜΕΓΆΛΩΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΌ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΆΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΆ ΜΑΣ ΞΈΡΩ ΠΟΙΟ ΚΑΛΆ ΘΈΛΩ ΝΑ ΦΈΡΩ ΤΟ ΠΡΆΣΙΝΟ ΦΩΣ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΜΕ ΜΕΡΆΚΙ. ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΜΟΥ ΑΠΤΉ ΨΥΧΉ ΜΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΌ. ΕΊΜΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΑ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΩ ΕΊΤΕ ΕΊΝΑΙ ΈΛΛΗΝΑ ΕΊΤΕ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΆΝΑ Ο ΘΕΌΣ ΕΊΝΑΙ ΈΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΩΤΊΖΕΙ ΌΛΟΥΣ. ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΜΑΣ! ΒΟΗΘΉΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΊ ΕΣΕΊΣ ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ. ΔΏΣΤΕ ΧΈΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΏΣΩ ΑΝΆΠΤΥΞΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΩ ΜΈΧΡΙ ΣΤΑΓΌΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ ΦΩΝΉ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΉ ΜΑΣ!!ΖΌΜΠΟΥ ΑΪΣΈ ΜΕ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΠΑΤΣΟΥΡΟΎΔΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΆΣ ΔΈΣΜΕΥΣΗ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΌΛΟΥΣ ΜΕ ΑΓΆΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΊΑ.! Το χέρι σας βάλτε στην καρδιά σας και ψηφίστε μας για να βοηθήσουμε! Να βοηθήσω!

Send this to a friend