Αθήνα

24 oC

αίθριος καιρός

Δίδυμοι άνδρες με τέχνασμα κορόιδευαν γυναίκες για να κάνουν σεξ μαζί τους (ΕΙΚΟΝΑ)

Παλιό αλλά πάντα πιάνει. Δίδυμοι αδελφοί σκέφτηκαν ένα μοναδικό τέχνασμα προκειμένου να κοροϊδεύουν τις γυναίκες και να κάνουν σεξ μαζί τους.

Παλιό αλλά πάντα πιάνει. Δίδυμοι αδελφοί σκέφτηκαν ένα μοναδικό τέχνασμα προκειμένου να κοροϊδεύουν τις γυναίκες και να κάνουν σεξ μαζί τους.

Για παράδειγμα ο «δίδυμος Α» με το όνομα Φερνάντο για να κάνει σεξ με την κοπέλα του αδερφού του «δίδυμου Β» με το όνομα Φαμπρίτσιο, με την συγκατάθεση του, προσποιούνταν ότι ήταν ο «δίδυμος Β» και έκανε σεξ μαζί της. Το ίδιο και από την άλλη πλευρά.

Όλοι λένε ότι τα δυο αδέλφια μοιράζονταν τα πάντα και ότι ήταν εκπληκτικά όμορφοι. Οι δυο ηλιοκαμμένοι βραζιλιάνοι έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία της Κόπα Καμπάνα και της Ιπανέμα και μαγνήτιζαν τα γυναικεία βλέμματα. Ο Φερνάντο και ο Φαμπρίτσιο ήταν η ατραξιόν της παραλίας.

Τελικά όμως οι δίδυμοι πιάστηκαν στη φάκα από ένα «στιγμιαίο λάθος». Μια από τις πολλές κοπέλες που έκαναν σεξ, έμεινε έγκυος και τότε έπρεπε να αναγνωριστεί ο πατέρας. Αλλά ποιος ήταν ο πατέρας; Αφού και ο «δίδυμος Α» και ο «δίδυμος Β» είχαν κάνει απανωτά σεξ μαζί της;

Η κοπέλα προσέφυγε στη δικαιοσύνη και το δικαστήριο διέταξε να ληφθεί δείγμα DNA από τους δίδυμους για να αποφανθεί ποιος είναι ο πατέρας.

Όμως το δικαστήριο έβγαλε και μια άλλη απόφαση. Καταδίκασε τους δίδυμους για αυτό που έκαναν και κορόιδευαν τις γυναίκες.

Ο δικαστής Φελίπε Λουί Περούκα αποφάσισε και κάτι άλλο. Άσχετα με το τι θα έδειχνε η εξέταση DNA, τόσο ο Φελίπε όσο και ο Φαμπρίτσιο θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν διατροφή στη γυναίκα μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί της. Η διατροφή ανέρχεται σε 250 ρεάλ (το νόμισμα της Βραζιλίας) ο καθένας κάθε μήνα, δηλαδή περίπου 100 ευρώ.

Send this to a friend