
FUN
Το αγαπημένο γαστρονομικό fair του Impact Hub επανέρχεται δριμύτερο για ακόμα μία χρονιά.
Αυτή την Κυριακή, 20 Μαρτίου, από τις 11:00 έως τις 17:00 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ανοίγει τις πύλες της σε όλους του λάτρεις του Κυριακάτικου brunch και τους καλεί να απολαύσουν αγαπημένες και νέες προτάσεις από γνωστά ονόματα της Αθηναϊκής εστιατορικής σκηνής.
Οι λάτρεις των food festivals, οι θαμώνες της Αγοράς αλλά και όσοι λατρεύουν το street food, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εναλλακτικές προτάσεις από εστιατόρια, καφέ και bars νέα και κλασικά, πειραματικά projects και ethnic κουζίνες. Food entrepreneurs, foodies, chefs και επιχειρηματίες, δίνουν ραντεβού στην αγαπημένη αγορά της πόλης – τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής – σε μία νέα γαστρονομική περιπέτεια υπό τη συνοδεία μουσικής από τον Pepper 96.6 FM.
Η κυριακάτικη συνήθεια που έγινε λατρεία θα είναι ανοιχτή μία φορά τον μήνα
Φρέσκοι χυμοί από το νέο project Kombucha Juices, κρουασάν και scrambled eggs από Nokela Project, vegan σάντουιτς και superfood σαλάτες από Bamboo Vegan για τους πιο πρωινούς. Ελαφριά aperitivos από το Lulu Athens και δροσερές μπύρες από την Alea Brewing Co., tacos από Poncho Tacos και burritos από El Burro, bao buns από Yatzu και burgers με την υπογραφή της Busty’s Burger, a la grek πιάτα της Ανατολικής Κρήτης για τους πιο παραδοσιακούς, αλλά και πολλά πολλά γλυκά και καφέ από Morning Sweetie και Signora για εκείνους που θέλουν να συνεχίσουν ή να ξεκινήσουν την βόλτα τους πιο αργά.
Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους, ενώ η είσοδος παραμένει ελεύθερη
Επόμενα Pop-Up Brunches στις 17 Απριλίου & 29 Μάϊου!
Ροή Ειδήσεων
10/12/2023 | 22:54
Επεισόδια στου Ρέντη: «Χτυπήθηκε κι από μολότοφ ο αστυνομικός» – Νέα συγκλονιστική μαρτυρία από άνδρα των ΜΑΤ
10/12/2023 | 22:43
Μπενιαμίν Νετανιάχου προς τρομοκράτες της Χαμάς: «Παραδοθείτε τώρα – Η αρχή του τέλους σας»
10/12/2023 | 22:14
Γιάννης Οικονόμου: Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του δράστη της δολοφονικής επίθεσης στου Ρέντη

10/12/2023 | 21:33
Κιλκίς: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση δύο ΙΧ
09/12/2023 | 00:05
Γρηγόριος Ξενόπουλος: Ο φωτεινός «Φαίδων» των ελληνικών γραμμάτων με το σκοτεινό τέλος
09/12/2023 | 08:10
Ελένη Τσολάκη: «Δεν έχω δικαίωμα να πιστεύω στον Θεό;» – Πέτρος Τατσόπουλος: «Υπάρχουν πολλοί διαταραγμένοι»

09/12/2023 | 14:46
Όλιβερ: «Το χάσκι κακοποιήθηκε φρικτά από άνθρωπο – Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις» επιμένει η κτηνίατρος που το εξέτασε πρώτη στην Αράχωβα
09/12/2023 | 17:06
Οργή για την διακωμώδηση Αλισάνογλου από τους Ράδιο Αρβύλα! «Διαπομπεύετε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά αγαθά» λέει ο ποιητής
09/12/2023 | 09:28
Κωστής Μαραβέγιας: «Αναρωτιόμουν πώς θα με δεχθούν, όταν έχεις περάσει εφηβεία σε μια κλειστή κοινωνία ποτέ δεν είναι ανώδυνο»
09/12/2023 | 08:58
Γιώργος Παπακώστας: Βαρύ πένθος για τον γνωστό σεφ – «Σήμερα ήρθε η μέρα που από μικρό παιδί απέφευγα ακόμα και να σκεφτώ»

09/12/2023 | 10:03