Αθήνα

12 oC

ελαφρές νεφώσεις

Αυτό θα πει μανία! Εδώ και 37 χρόνια τρώει κάθε βράδυ πίτσα και δε μπορεί να «ξεκολλήσει»

Ένα κόλλημα που δε μπορεί να ξεπεράσει έχει πάθει ένας 41 ετών άνδρας, που εδώ και 37 χρόνια τρώει πίτσα, χωρίς σταματημό.

Θα περίμενε κανείς πως για να υπάρχει ποικιλία και να μην τις βαριέται, θα επέλεγε διάφορους συνδυασμούς: Μαργαρίτα, special, ζαμπόν-μπέικον ή μπάρμπεκιου... Λάθος. Η επιλογή του είναι συγκεκριμένη: σάλτσα τομάτας και τυρί.

Ο 41χρονος, Μάικ Ράμαν μίλησε για αυτό του το κόλλημα στο podacast «New Theory», ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του, ενώ αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Τότε δοκίμασε για πρώτη φορά και έκτοτε κόλλησε, τρώγοντας για μεσημεριανό ένα σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και το βράδυ πίτσα.

Αυτό συνεχίστηκε σε όλη την παιδική και την εφηβική του ηλικία, μέχρι που έπιασε δουλειά, με αποτέλεσμα για 10 χρόνια να τρώει και για μεσημεριανό πίτσα. Ευτυχώς τώρα έχει επιστρέψει πίσω στο σάντουιτς με το φυστικοβούτυρο.

Σε ερώτηση για το αν έχει φάει ποτέ κάτι άλλο για βραδινό, η απάντηση που έδωσε ήταν αρνητική, ενώ όταν ο  Tom La Vecchia τον ρώτησε για το τι έγινε στον γάμο του, απάντησε: «Έφαγα πίτσα. Όπως πίτσα έτρωγα και στην Αρούμπα που πήγε για μήνα του μέλιτος», είπε.

Send this to a friend