• Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου
  • 01:40

Αθήνα

11 oC

σποραδικές νεφώσεις

Έδωσε λουλούδια στη βασίλισσα Ελισάβετ και έφαγε σφαλιάρα!

Έδωσε λουλούδια στη βασίλισσα Ελισάβετ και έφαγε σφαλιάρα!

Η όμορφη 6χρονη τα πήγε υπέροχα. Αντί συγχαρητηρίων, όμως, έλαβε... σφαλιάρα από τον στρατιώτη που χαιρέτησε τη βασίλισσα Ελισάβετ!

vasilissaelisavet2

Η βασίλισσα Ελισάβετ παρέστη στο Millennium Stadium στο Κάρντιφ της Ουαλίας, την περασμένη Τρίτη και ως είθισται την περίμενε ένα πανέμορφο κοριτσάκι, που ήταν ντυμένο με την παραδοσιακή στολή της περιοχής, ώστε να της προσφέρει λουλούδια.

[adsense]

Ο λόγος της επίσκεψής της ήταν η παρουσίαση του νέου Βασιλικού Ουαλικού Συντάγματος, μπροστά σε 600 στρατιώτες και 10 χιλιάδες άλλους παριστάμενους.

Η Maisie Gregory, το μικρό κορίτσι που συνάντησε τη βασίλισσα, δεν υπολόγισε ότι ο στρατιώτης που βρισκόταν δίπλα της θα ήταν υπαίτιος ατυχήματος. Μόλις η Ελισάβετ παρέλαβε την ανθοδέσμη, χαμογέλασε στην πιτσιρίκα, της χάιδεψε το μάγουλο και γύρισε για να προχωρήσει.

vasilissaelisavet1

Ο στρατιώτης ήταν υποχρεωμένος να τη χαιρετήσει χωρίς να κουνηθεί ούτε εκατοστό από την καθορισμένη θέση του. Αποτέλεσμα; Να ρίξει μία γενναία σφαλιάρα στην 6χρονη, να της πετάξει το καπέλο που φορούσε, να την ταρακουνήσει ολόκληρη και να την τρομάξει.

Πηγή: www.thetoc.gr

Send this to a friend