Αθήνα

9 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Ειλικρινά δεν ξέρω πώς το έκανε...»: Η ανάρτηση ενός άνδρα για τον τοκετό της γυναίκας του, που έγινε viral

Η ανάρτηση ενός άνδρας για την σύζυγό του που μόλις γέννησε τον γιο τους, έχει γίνει viral παγκοσμίως.

Η ανάρτηση ενός άνδρας για την σύζυγό του που μόλις γέννησε τον γιο τους, έχει γίνει viral παγκοσμίως.

Ο Γουίλιαμ Τις Μπατλ ήταν δίπλα στην γυναίκα του καθ’ όλη την διάρκεια του τοκετού, όμως, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πώς τα κατάφερε.

Με την συγκινητική ανάρτησή του, ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει την σύζυγό του σε μια ανοιχτή επιστολή περιγράφοντας όλα όσα βίωσε αυτός.

Συγκεκριμένα, ο Γουίλιαμ Τις Μπατλ έγραψε: «Ειλικρινά δεν ξέρω πώς το έκανε. Ο πόνος ήταν τόσο έντονος, τόσο συντριπτικός, που ακόμη κι εγώ τον ένιωσα. Όλοι στο δωμάτιο τον ένιωσαν. Ωστόσο, τα κατάφερε. Ο πόνος της ήταν φριχτός. Ο αγώνας της έδειχνε σχεδόν αβάσταχτος. Κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να δαγκώνει τα δόντια μου όταν το έκανε, σφίγγοντας όλο το σώμα μου όταν άρχιζαν οι συστολές και έκλαιγα μαζί της. Κι όλα αυτά διαπιστώνοντας ότι ήμουν απλώς ένας επιβάτης, ότι ποτέ δεν θα καταλάβαινα πραγματικά τον αφόρητο πόνο που βίωνε.

Έδωσε στον τοκετό όλη την ζωή και την ενέργεια που είχε μέσα της. Και στην συνέχεια, έδωσε λίγο περισσότερο. Και μέσα από όλα αυτά, στο τέλος έδωσε σε όλους εμάς με ανιδιοτέλεια μια ματιά σε αυτό που απολάμβανε αποκλειστικά η ίδια τους τελευταίους 9 μήνες. Όλοι μας πλέον μπορούμε να αγαπήσουμε και να κρατήσουμε το αγόρι για το οποίο θυσίασε το σώμα της, την ενέργειά της και τον εαυτό της. Ο γιος μου είναι το απόλυτο θαύμα. Τα μωρά είναι τα απόλυτα θαύματα. Αλλά για μένα, το μεγαλύτερο θαύμα είναι η μητέρα του, που μου έδειξε τι σημαίνει ανιδιοτελής θυσία. Τι σημαίνει πραγματικά η λέξη αγάπη. Η σύζυγός μου είναι το πραγματικό θαύμα».

Send this to a friend