Αθήνα

21 oC

ασθενείς βροχοπτώσεις

Είπαν να ξεδώσουν κάνοντας σεξ μέσα στο λεωφορείο και τους συνέλαβαν (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τελικά όλα μπορούν να συμβούν στη βαρετή διαδρομή με ένα λεωφορείο, αν δε υπάρξει και μεγάλη ερωτική επιθυμία… τα πάντα.

Τελικά όλα μπορούν να συμβούν στη βαρετή διαδρομή με ένα λεωφορείο, αν δε υπάρξει και μεγάλη ερωτική επιθυμία… τα πάντα.

Στο τελευταίο περιστατικό που συνέβη στη Βρετανία στηη διαδρομή Μπλάκπουλ-Πλίμουθ πρωταγωνιστές ήταν ένας 29χρονος και μία 32χρονη, οι οποίοι μάλλον ένιωσαν υπερβολική έλξη ο ένας για τον άλλον.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, την Δευτέρα μέσα στο πούλμαν της National Express και από την πρώτη στιγμή ένιωσαν μία μεγάλη έλξη ο ένας για τον άλλον και έτσι εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη διαδρομή αποφάσισαν να περάσουν την ώρα τους... σεξουαλιοκότερα από τους άλλους επιβάτες.

Αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος τους αφού όσα έκαναν, έγιναν αντιληπτά τόσο από τους υπόλοιπους επιβάτες, όσο και από τον οδηγό, ο οποίος σταμάτησε σε ένα σημείο του Μ5 κοντά στο Κουλόμπτον, προκειμένου να επέμβει η Devon and Cornwall Police και να τους συλλάβει.

Ο εκπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος, δήλωσε για το περιστατικό: «Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 29χρονο και μία 32χρονη που ήταν ύποπτοι για προσβολή της δημοσίας ευπρέπειας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Send this to a friend