Αθήνα

9 oC

αραιές νεφώσεις

Ελληνικά νησιά στην κορυφή τον top 10 προορισμών της Ευρώπης

Ελληνικά νησιά στην κορυφή τον top 10 προορισμών της Ευρώπης

Οι 7 στις 10 θέσεις στο ΤΟΡ 10 των προορισμών της Ευρώπης ανήκουν σε ελληνικά νησιά!

Εντυπωσιακά αποτελέσματα υπέρ των ελληνικών νησιών αναδεικνύει η πρόσφατη έρευνα της καταξιωμένης ιστοσελίδας αναζήτησης ξενοδοχείων, Trivago, η οποία συγκρίνοντας τα ταξιδιωτικά reviews 140.000.000 χρηστών και βαθμολογίες ξενοδοχείων σε περίπου 200 booking sites, θέλησε να φτιάξει το ΤΟΡ 10 των προορισμών της Ευρώπης.

[adsense]

Και... πού κατέληξε; Οτι οι επτά στις 10 πρώτες θέσεις ανήκουν σε ελληνικά νησιά, τα οποία κατακτούν έτσι καθαρά τον τίτλο του κορυφαίου προορισμού της Ευρώπης.

nisi1

Οι Κανάριοι Νήσοι, το φημισμένο Κάπρι, η Ιμπιζα και η Μαδέιρα... έφαγαν τη σκόνη των νησιών μας και μάλιστα όχι των πολυδιαφημισμένων όπως η Μύκονος ή η Σαντορίνη, η Ρόδος ή η Κέρκυρα.

nisi2

Η τριάδα της κορυφής που είναι αμιγώς ελληνική αποτελείται -με σειρά κατάταξης- από Ιο, Υδρα και Φολέγανδρο! Το κοσμοπολίτικο Κάπρι έρχεται τέταρτο και ακολουθούν άλλα τέσσερα ελληνικά νησιά, η Σαντορίνη (5η), η Μύκονος (6η), η Νάξος (7η) και η Πάρος (8η). Μένουν δύο θέσεις για να ολοκληρωθεί η κορυφαία δεκάδα, οι οποίες πηγαίνουν στο νησάκι της Νότιας Ιταλίας, Λίπαρι και στην πορτογαλική Μαδέιρα.

nisi3

Στην κορυφαία 20άδα υπάρχουν άλλες τρεις συμμετοχές, οι Σπέτσες στη 14η θέση, η Κρήτη στην 16η και η Ζάκυνθος στην 20ή.

nisi4

Πηγή: www.thetoc.gr

Send this to a friend