• Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου
  • 06:38

Αθήνα

10 oC

σποραδικές νεφώσεις

Ένα υπόγειο σπίτι εξαιρετικής πολυτέλειας! [εικόνες]

Ένα υπόγειο σπίτι εξαιρετικής πολυτέλειας! [εικόνες]

Για εκείνους που θέλουν να περιορίσουν τον αρνητικό αντίκτυπό τους στο περιβάλλον, το καλύτερο μέρος για να οικοδομήσουν είναι… προς τα κάτω.

[adsense]

Και το υπόγειο που βλέπεται αποδεικνύει πως ένα σπίτι κάτω από το έδαφος μπορεί να είναι και όμορφο αλλά και πολυτελές. “Οι δομές αυτές ελαχιστοποιούν την ποσότητα του χώρου που χρησιμοποιείται πάνω από το έδαφος για την κατασκευή με αποτέλεσμα να προστατεύεται το περιβάλλον και να ενισχύεται η πράσινη ανάπτυξη".

perdu2

"Το Perdu αποτελεί εξαίρετο δείγμα αυτής της φιλοσοφίας", αναφέρει ο υπεύθυνος της βρετανικής εταιρείας NC Homes and Huntsmere. Κατά την κατασκευή του υπόγειου, υπάρχει πάντα η ανησυχία ότι δεν θα υπάρχει φυσικό φως στο σπίτι. Για να διευκολυνθεί αυτό, το Perdu έχει ένα άνοιγμα σε σχήμα θόλου στο κέντρο του, που επιτρέπει στο φως του ήλιου να μπει στο εσωτερικό.

perdu3

Εκτός από τη μοναδική του θέση, το Perdu διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό, υπνοδωμάτια και χώρο εκγύμνασης. Υπάρχει επίσης μια πισίνα που δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να βρεθεί απευθείας από το κρεβάτι του στο νερό! Όσο για την τιμή του; 3,7 εκατομμύρια δολάρια!

perdu4

perdu5

perdu6

perdu7

perierga.gr

Send this to a friend