Αθήνα

33 oC

ελαφρές νεφώσεις

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Η απάντηση της Αθήνας στην Τουρκία: Ψυχραιμία, αποφασιστικότητα και υπεράσπισης κυριαρχίας – Τους αρχηγούς ενημερώνει ο Μητσοτάκης

FUN

Έπος! Ο δήμος Καλαμάτας «έριξε» πρόστιμο στο Μ-Λ ΚΚΕ για αφίσες του …ΚΚΕ (μ-λ)

Μπορεί να μοιάζει για αστείο, όμως η απόφαση του δήμου Καλαμάτας επέβαλλε πρόστιμο στο Μ-Λ ΚΚΕ για αφίσες που είχε αναρτήσει το  ΚΚΕ (μ-λ) πριν από τις εκλογές.

Δείτε επίσης

«Βόμβα» Πελόζι: Αφήνει να εννοηθεί ότι εμπλέκεται η Ρωσία στην υπόθεση Μπάιντεν
Ζάεφ: Η Ελλάδα πρέπει να αναλάβει την ηγεσία των Βαλκανίων

Το Μ-Λ ΚΚΕ αντέδρασε άμεσα με ανακοίνωση στην οποία εξηγεί την αναγκαιότητα της αφισοκόλλησης για τα κόμματα με ελάχιστη προβολή από τα ΜΜΕ, χωρίς να στέκεται ιδιαίτερα στην σύγχυση του Δήμου σχετικά με την ύπαρξη των δυο κομμάτων.

Η καταγγελία του Μ-Λ ΚΚΕ, αναφέρει: «Στην απόφαση Δημάρχου, που επισυνάπτουμε παρακάτω, το πρόστιμο επιβάλλεται στο Μ-Λ ΚΚΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, (πλήρης και λεπτομερειακή η γραφή!!!) , «καθώς έχει προβεί σε ρύπανση με επικόλληση αφισών….. με θέμα «ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΨΗΦΙΣΤΕ – ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΚΕ (μ-λ)». Ταραχή εν κρανίω».

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Μ-Λ ΚΚΕ

«Δεν ξέρουμε αν στην αναγραφή της αιτιολογίας για το πρόστιμο, συνέβαλε κάποιος που είχε αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, ή η αθάνατη δεξιά κομμουνιστοφαγία έκανε πάλι το θαύμα της.

Στην απόφαση Δημάρχου, που επισυνάπτουμε παρακάτω, το πρόστιμο επιβάλλεται στο Μ-Λ ΚΚΕ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, (πλήρης και λεπτομερειακή η γραφή!!!) , «καθώς έχει προβεί σε ρύπανση με επικόλληση αφισών….. με θέμα «ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΨΗΦΙΣΤΕ – ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΚΕ (μ-λ)». Ταραχή εν κρανίω».

Η απόφαση του δήμου Καλαμάτας

Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική: Αλλάζουν ωράριο μέχρι και τα στριπτιτζάδικα
Η Γιούσεφ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για… ενισχυτικό στύσης (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάγια Αντωνοπούλου: Η δημοσιογράφος του Mega έβαλε το μπικίνι της και γύρισε πλάτη
Σύβοτα: Βουτάμε στην παραλία Πισίνα, στο νησάκι Μαυρονόρος ή Μούρτος
Aletta Ocean: Η χυμώδης και «πλαστική» διάσημη πορνοστάρ κάνει διακοπές στη Μύκονο και τα… δείχνει όλα!
Η φωτογραφία της ημέρας: Τσίτσιδος άντρας κυνηγάει αγριογούρουνο που του «βούτηξε» το λάπτοπ