Αθήνα

9 oC

αίθριος καιρός

Hottest

Ενημέρωση σε…fast-forward!

Έξαλλος ο Παπαδάκης με Κούγια: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο δικηγόρος – «Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια» (ΒΙΝΤΕΟ)

FUN

Εσείς θα πηγαίνατε σε σχολή για φλέρτ; Πόσο δύσκολο είναι να την… πέσει κάποιος σε μια γυναίκα!

Εκείνη την στιγμή προσπαθείς να κρατηθείς από τα γέλια, αλλά δεν κρατιέσαι θέλεις να μάθεις με τον πιο σοβαρό τρόπο γιατί κάποιος να πάει σε… ειδικό για το πιο απλό και όμορφο πράγμα στον κόσμο, το φλερτ!

Όλα καλά μέχρι που κάποιος τους αποκάλυψε ότι λίγο νωρίτερα ήταν σε σεμινάριο φλερτ! Εκείνη την στιγμή προσπαθείς να κρατηθείς από τα γέλια, αλλά δεν κρατιέσαι θέλεις να μάθεις με τον πιο σοβαρό τρόπο γιατί κάποιος να πάει σε… ειδικό για το πιο απλό και όμορφο πράγμα στον κόσμο, το φλερτ! Υπάρχει manual; Οι άνδρες μας… φοβούνται;

Οι απαντήσεις έρχονται από τον Ανέστη, τον άνθρωπο, που βρίσκεται πίσω από το menofstyle.gr. Είναι εκείνος που αναλαμβάνει να βοηθήσει αυστηρά άνδρες για να γίνουν πιο εκδηλωτικοί και μάλιστα πολλές παραδέχεται έχει βιώσει πολλές φορές την απόρριψη.

Γιατί σήμερα οι άνδρες έχουν ανάγκη για σεμινάρια φλέρτ;

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που στο φλερτ είναι μια χαρά. Ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών όμως είτε θέλει να φλερτάρει και νιώθει πως κάτι τον σταματά ή το κάνει και θέλει να δει με ποιον τρόπο μπορεί να το κάνει καλύτερα και κυρίως πιο αυθεντικά.

Ο βασικότερος λόγος όμως που αρκετοί άνδρες έχουν ζήτημα με το φλερτ είναι ο φόβος. Φοβούνται είτε γιατί δεν γνωρίζουν πώς να κάνουν το πρώτο βήμα, πώς να συνεχίσουν το φλερτ ή γιατί φοβούνται την απόρριψη. Ζητήματα που ασχολούμαστε και αναλύουμε ες βάθος στο menofstyle.gr».

Πώς γίνεται το σεμινάριο;

«Τα σεμινάρια του menofstyle.gr ποικίλουν ανάλογα με τις ανάγκες των ανθρώπων που αναλαμβάνουμε και απευθύνονται αποκλειστικά σε άνδρες.

Η βασική δομή όμως των σεμιναρίων μας είναι το θεωρητικό και το πρακτικό υπόβαθρο.

Στο θεωρητικό κομμάτι, οι άνθρωποι μαθαίνουν πώς να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση τους με τις γυναίκες, πώς να διαχειρίζονται τις σκέψεις τους όταν θέλουν να κάνουν την πρώτη κίνηση αλλά και πώς να βελτιστοποιήσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες όταν φλερτάρουν με την γυναίκα που τους αρέσει.

Ακόμα, και αυτό είναι σημαντικό, τους δείχνουμε πως κάποιες ανασφάλειες που έχουν όχι μόνο δεν έχουν λόγο ύπαρξης αλλά τους κρατούν στάσιμους από το να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους στην γυναίκα που τους αρέσει.

Στο πρακτικό μέρος των σεμιναρίων μας, οι άνθρωποι εφαρμόζουν στην πράξη όσα έμαθαν, καθώς βγαίνουν μαζί μας και προσεγγίζουν γυναίκες με κύριο σκοπό να διαπιστώσουν πως οι γυναίκες είναι δεκτικές στο φλερτ και να νιώσουν άνετα με την διαδικασία του να μιλάς με μια άγνωστη γυναίκα».

Πόσοι άνδρες καταλήγουν σε εσάς την εβδομάδα και ποιο είναι κυρίως το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν;

«Η προσέλευση ανδρών κάθε εβδομάδα είναι αρκετά ικανοποιητική και τα κύρια ζητήματα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών είναι ο φόβος προσέγγισης, ο φόβος απόρριψης και ο φόβος έκφρασης προθέσεων».

Αν σου έλεγα να κατηγοριοποιήσεις τις γυναίκες… σε ποιες κατηγορίες θα τις χώριζες;

«Όλοι οι άνθρωποι, έτσι και οι γυναίκες, δεν μπαίνουν σε κατηγορίες. Σκοπός μας στο menofstyle.gr είναι να δείξουμε ένα μονοπάτι στους ανθρώπους που αναλαμβάνουμε ώστε μέσω αυτού να βρουν έναν τρόπο ώστε να φλερτάρουν με τρόπο που αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους και κυρίως να απολαμβάνουν το φλερτ περνώντας ξεχωριστές στιγμές με την γυναίκα που τους αρέσει».

Ποια είναι η τακτική ενός επιτυχημένου φλερτ;

«Το σημαντικότερο από όλα για ένα πετυχημένο φλερτ είναι το πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου. Αν αισθάνεσαι καλά με το ποιος είσαι τότε όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν γρήγορα σε μια σειρά.

Από την στιγμή λοιπόν που μαθαίνεις διαχειριστείς ανασφάλειες και εσωτερικές αμφισβητήσεις, στην συνέχεια έρχεται η σωστή γλώσσα σώματος, η θετικότητα που είναι πολύ σημαντικό στοιχείο γιατί φλερτάρουμε για να περάσουμε καλά και εμείς και η γυναίκα, η βαθύτερη κατανόηση του πως λειτουργεί η έλξη και πώς να χτίζουμε οικειότητα με την γυναίκα που μας αρέσει».

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα είναι ανοιχτή στο φλέρτ;

«Μια γυναίκα θα σου δώσει σημάδια πως ενδιαφέρεται να φλερτάρει όμως το σημαντικότερο είναι αρχικά να κάνεις το πρώτο βήμα και να την γνωρίσεις. Να διαπιστώσεις και να διαπιστώσει αν ταιριάζετε στα βασικά και στην συνέχεια με απλά στοιχεία θα σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις.

Θα σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις για να σε γνωρίσει καλύτερα, θα σε κοιτάει χωρίς αποσπάται συνεχώς η προσοχή της και θα μοιραστεί εύκολα πληροφορίες για εκείνη. Με λίγα λόγια, θα σου δείξει πως θέλει να σε ξαναδεί».

Έχεις φάει… πόρτα;

«Η απόρριψη είναι και αυτή μέρος του φλερτ. Όλοι απορρίπτονται. Η απόρριψη μπορεί να είναι επίπονη και είναι λογικό. Όμως είναι μια κατάσταση που εν τέλει κερδίζουν και ο δύο αφού αποκαλύπτεται η αλήθεια. Την αλήθεια για το αν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί».

Ποια είναι η πιο δύσκολη περίπτωση που συνάντησες;

«Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Αν εννοείς δύσκολη περίπτωση στο φλερτ, τότε θα σου απαντήσω πως η κάθε περίπτωση έχει και κάτι να διδάξει.

Αν εννοείς περίπτωση ανθρώπου που αναλάβαμε, τότε θα σου πω ότι πριν ξεκινήσει κάθε άνθρωπος ένα πρόγραμμα μας, έχουμε κάνει μια λεπτομερή ανάλυση των αναγκών του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είμαστε πάντα έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πιθανό σενάριο».

Εσύ σε προσωπικό επίπεδο ακόμα φλερτάρεις ή έχει βρει το άλλο σου μισό και αν ναι, πως την πλησίασες;

«Φυσικά και φλερτάρω. Στο παρελθόν έκανα κάποιες εξαιρετικά ποιοτικές σχέσεις οι οποίες όπως μπορείς να φανταστείς τις γνώρισα επειδή έκανα το πρώτο βήμα να τις προσεγγίσω. Το φλερτ όμως δε σταματά επειδή γνώρισα κάποια. Αν δε φλερτάρεις με τη σύντροφό σου, δε θα μπορέσεις να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου».

Survivor: Το απίστευτο βλέμμα της Μαριαλένας όταν βλέπει τον πρώην σύντροφό της να μπαίνει στην ομάδα της! (vid)
Παραβόλα: Έκαναν… καφενείο την καρότσα αγροτικού – Έστησαν τραπέζι και έπιναν μπίρες
Επικό σκηνικό σε αγώνα Europa League: Ντελιβεράς «μπαίνει» στο γήπεδο με πίτσες και αναψυκτικό (ΒΙΝΤΕΟ)
«Επίθεση» με χιονόμπαλες στον Μανώλη Κωστίδη κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης – ΒΙΝΤΕΟ
Η στιγμή που η γλυκύτατη κόρη του Σαρηγιάννη εισβάλει στο πλάνο του Mega! (vid)
Έδειξε τα οπίσθιά του στην κάμερα της ΕΡΤ εν μέσω χιονιά! (ΒΙΝΤΕΟ)