• Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου
  • 01:05

Αθήνα

22 oC

αίθριος καιρός

Eurovision 2019: Καταβαραθρώνεται η Κύπρος στα στοιχήματα- Τι αλλάζει με τα φαβορί

Όσο πλησιάζουμε στους δύο ημιτελικούς της εφετινής Eurovision, τόσο φαίνεται ότι χάνει έδαφος η κυπριακή συμμετοχή, που, όπως φαίνεται, δεν εντυπωσίασε τους φανατικούς του διαγωνισμού τραγουδιού στις πρόβες.

Όσο πλησιάζουμε στους δύο ημιτελικούς της εφετινής Eurovision, τόσο φαίνεται ότι χάνει έδαφος η κυπριακή συμμετοχή, που, όπως φαίνεται, δεν εντυπωσίασε τους φανατικούς του διαγωνισμού τραγουδιού στις πρόβες.

Η κυπριακή συμμετοχή συγκαταλεγόταν μεταξύ των φαβορί ως την περασμένη εβδομάδα, καταλαμβάνοντας ακόμη και την 6η θέση στις αποδόσεις για τον φετινό νικητή, όμως, έπειτα και από τις δύο πρόβες της Τάμτα, η συμμετοχή της Κύπρου στη φετινή Eurovision υποχώρησε στην 12η θέση. Α

πό την αποστολή τονίζουν πως τα αρνητικά σχόλια για τα φωνητικά οφείλονται σε τεχνικό πρόβλημα το οποίο και λύθηκε. Μένει, το Replay να αποδείξει τη δυναμική του στον Α' Ημιτελικό αυτή την Τρίτη.

Την ίδια ώρα, η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Κατερίνα Ντούσκα, που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision που γίνεται στο Τελ Αβίβ, φαίνεται πως αντιστρέφει την πτωτική τάση που κατέγραψε και η ελληνική συμμετοχή της Eurovision. Αυτή τη στιγμή, οι αποδόσεις δίνουν την χώρα μας μια θέση πάνω από την Κύπρο στο νο. 11 με πιθανότητες να ανέβει περισσότερο μέσα στην εβδομάδα. Η Κατερίνα Ντούσκα και το Better Love διαγωνίζονται επίσης στον Α' Ημιτελικό, την Τρίτη.

Μετά τις δύο πρόβες των αποστολών στο Τελ Αβίβ, τα γραφεία στοιχημάτων άλλαξαν ριζικά τις θέσεις των χωρών που θα διαγωνιστούν φέτος στη Eurovision. Είναι χαρακτηριστικό πως όλα τα τραγούδια που έφτασαν στο Ισραήλ με τον τίτλο του φαβορί υποχωρούν στις αποδόσεις λίγα εικοσιτετράωρα πριν τον διαγωνισμό.

Η Ρωσία υποχωρεί δύο θέσεις και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση αναφορικά με την πρόβλεψη του νικητή. Πέντε θέσεις πιο χαμηλά και η Ελβετία, από την ημέρα που ο Λούκα Χάνι παρουσίασε το τραγούδι του στη σκηνή της Eurovision, σε μια χορογραφία που σε πολλούς θύμισε Fuego.

Ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας παραμένει το φαβορί για τη νίκη στην Eurovision, με τις αποδόσεις όμως να υποχωρούν

Φαβορί επί μήνες, ακόμη και για τη νίκη, η Ιταλία βλέπει τη συμμετοχή της να υποχωρεί στην 6η θέση, ενώ στη 10η βρίσκονται οι ιδιόρρυθμοι Hatarι, από την Ισλανδία, χάνοντας πέντε θέσεις στις προβλέψεις των στοιχημάτων για τον νικητή της Eurovision.

Αντίθετα, άλμα στην τριάδα των επικρατέστερων συμμετοχών της Eurovision κάνει τα τελευταία 24ωρα η Γαλλία. Ο Μπιλάλ Χασανί με την εκκεντρική εμφάνιση με περούκα και μακιγιάζ και το ιδιαίτερα αγαπητό για τους φαν της Eurovision μήνυμα υπέρ της διαφορετικότητας, βρέθηκε από την 15η θέση (ίσως και χαμηλότερα) να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και τη νίκη.

Send this to a friend