Αθήνα

13 oC

θύελλα με βροχοπτώσεις

"Εξολοθρευτής 5". Ξέχνα ότι ξέρεις κι ετοιμάσου από την Πέμπτη να απολαύσεις ή να γίνεις έξαλλος

"Εξολοθρευτής 5". Ξέχνα ότι ξέρεις κι ετοιμάσου από την Πέμπτη να απολαύσεις ή να γίνεις έξαλλος

Sequel και remake και reboot σε ένα παράλληλο σύμπαν με τα γεγονότα της αρχικής τετραλογίας που όμως αλλάζουν τα δεδομένα όπως τα ξέρεις και μπορεί εξ' ίσου να ενθουσιάσει αλλά και να ξενερώσει τους fan. Και τον ΤΑΖ στο Cinetroll.

[adsense]

Που για να είμαι ειλικρινής τα δεδομένα επίσης δεν είναι δεδομένα αφού οι αλλαγές "πλεύσης" στη σειρά από τα δύο αριστουργηματικά πρώτα μέρη της που σκηνοθέτησε τo 1984 και το 1991 ο Τζέιμς Κάμερον έγιναν όλα κουλουβάχατα τόσο με τις δύο επιπλέον συνέχειες όσο και με την αποτυχημένη σειρά "Terminator, the Sarah Connor Chronicles" που ακολουθούσε ένα δικό της παράλληλο σύμπαν των γεγονότων.

Πόσα παράλληλα σύμπαντα μπορεί να αντέξει κάποιος σε μια ιστορία? Στην αρχική πρώτη ταινία ο ρόμποκοπ Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έρχεται από το μέλλον στο παρών προκειμένου να εξοντώσει τη Σάρα Κόνορ η οποία πρόκειται να γεννήσει τον Τζον Κόνορ ο οποίος στο μέλλον θα ηγηθεί εναντίον της αντίστασης των ανθρώπων κατά των μηχανών. Στο νούμερο 2 ο Σβαρτς επιστρέφει ξανά αλλά αυτή τη φορά προγραμματισμένος να προστατέψει τη Σάρα που είναι κλεισμένη πλέον σε ψυχιατρείο και το γεννημένο γιο της από ένα άλλο κακό ρομπότ που έχει έρθει για να την εξοντώσει. Στο 3 παρακολουθούμε την άνοδο στην εξουσία των μηχανών και στο 4 έχουμε πλέον μεταφερθεί στο μέλλον με τον Τζον Κόνορ να ηγείται της αντίστασης... Διαβάστε ολόκληρο το θέμα

Του Τάσου Θεοδωρόπουλου

Send this to a friend