Αθήνα

11 oC

αίθριος καιρός

Τι είναι οι «εκτελεστές drones» που προστατεύουν το Game of Thrones από spoilers;

Μπορεί να μην έχει δράκους το HBO, όμως ξέρει να αποτρέπει τα spoilers με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, με τη χρήση «εκτελεστών drones».

Πιστεύετε πως πρόκειται για κάτι που έχει βγει από τα βιβλία του George R. R. Martin; Κι όμως είναι αληθινό! Όσα επιτήδεια drones επιδιώκουν να αποσπάσουν πρωτογενές υλικό από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς, κινδυνεύουν να καταστραφούν από τους «εκτελεστές», τις συσκευές δηλαδή που χρησιμοποιεί το HBO, για να κρατήσει τα καλά φυλαγμένα μυστικά του κεκλεισμένων των θυρών.

Το Game of Thrones έφτασε αισίως στην όγδοη και τελευταία σεζόν, η οποία θα προβληθεί το 2019. Για τα γυρίσματα η εταιρεία παραγωγής έλαβε πολύ αυστηρά μέτρα, μεταξύ των οποίων είναι και η απαγόρευση σε αεροπλάνα και ελικόπτερα να πετούν πάνω από τις τοποθεσίες των γυρισμάτων, στη Βόρεια Ιρλανδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

Η Sophie Turner (Sansa Stark) στο Comic Con της Νέας Υόρκης μίλησε για τους «εκτελεστές drones», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αν κάποιο drone πετάει πάνω από το set, υπάρχει μια συσκευή που μπορεί να τα σκοτώσει. Δημιουργεί ένα πεδίο γύρω από τα drones και έτσι τα ρίχνει. Είναι πολύ X-men».

Παρακάτω, δείτε τo cast του Game of Thrones σε ένα εντελώς διαφορετικό concept:

Send this to a friend