• Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου
  • 05:48

Αθήνα

11 oC

αραιές νεφώσεις

Γιάννης Παπαδόπουλος: Πώς είναι σήμερα ο δημοσιογράφος (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Γιάννη Παπαδόπουλο για πολλά χρόνια τόν συνδέσαμε στο μυαλό μας με τον Ant1, όπου για χρόνια και μέχρι το 2010 εργάστηκε.

Τον Γιάννη Παπαδόπουλο για πολλά χρόνια τόν συνδέσαμε στο μυαλό μας με τον Ant1, όπου για χρόνια και μέχρι το 2010 εργάστηκε.

Μετά από χρόνια απουσίας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είδαμε τις αλλαγές που έχουν γίνει στην εμφάνισή του.

«Έκλεισα έναν μεγάλο και σημαντικό κύκλο τότε στον ΑΝΤ1 από τον οποίο έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις γιατί το μεγαλύτερο μέρος της τηλεοπτικής μου σταδιοδρομίας το έκανα εκεί. Ήταν όμως η ώρα να κάνω και άλλα πράγματα. Αυτά τα χρόνια δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η τηλεόραση γιατί, όταν είσαι σε δράση και κάνεις διαφορετικά πράγματα, δεν πλήττεις και δεν έχεις τον χρόνο να σου λείψει εκείνο που προσωρινά αφήνεις. Άλλωστε πάλι είμαι στην τηλεόραση.

Ποτέ δεν είχα το άγχος του αέρα, όπως λέμε. Το όποιο άγχος έχει να κάνει με το περιεχόμενο της δουλειάς που κάνεις. Υπήρξαν προτάσεις αυτά τα χρόνια και μάλιστα κάποιες ήταν και πίσω από το γυαλί σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά προφανώς δεν ήταν κατάλληλη η στιγμή κάθε φορά που προέκυπτε κάτι τέτοιο», δήλωσε στην εκπομπή Happy Day.

Send this to a friend