Αθήνα

15 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Γύρνα μπροστά»: To δολοφονικό βλέμμα του πρίγκιπα Χάρι που «πάγωσε» τη Μέγκαν Μαρκλ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο φακός της κάμερας εντόπισε μια άβολη στιγμή ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Ο φακός της κάμερας εντόπισε μια άβολη στιγμή ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Το βασιλικό πρωτόκολλο πρέπει να τηρείται από όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Μέγκαν Μαρκλ πολλές φορές έχει υπάρξει απρόσεχτη σε δημόσιες εμφανίσεις, όπως συνέβη όταν η βασιλική οικογένεια βρέθηκε σύσσωμη στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για τα γενέθλια της βασίλισσας.

Η δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την γέννηση του γιου της, Άρτσι και οι χρήστες του twitter εντόπισαν μια άβολη στιγμή ανάμεσα στο ζευγάρι. 

Ο Χάρι μιλάει με κάποιον που βρίσκεται μέσα στο δωμάτιο και η Μέγκαν Μαρκλ γυρίζει το κεφάλι της και ψιθυρίζει κάτι, κοιτώντας τον άνδρα της. Αφού συζητούν για ελάχιστα δευτερόλεπτα η δούκισσα του Σάσεξ γυρίζει και πάλι προς τα εμπρός το κεφάλι της. Όταν ξαναγύρισε το κεφάλι της προς τον Χάρι, εκείνος της ρίχνει ένα παγωμένο βλέμμα και της λέει «Γύρνα μπροστά». Η Μέγκαν Μαρκλ παγώνει και γυρίζει μπροστά δίχως να πει άλλη κουβέντα.

Send this to a friend