Αθήνα

11 oC

βροχοπτώσεις μέτριας έντασης

Η επική φάρσα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου σε Καραβάτου - Κατσούλη και το φλερτ σε συνεργάτιδα που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό

Ο κριτής του MasterChef έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ωστόσο κανείς δεν τον κατάλαβε, γιατί ήταν φάρσα.

Ο κριτής του MasterChef έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», ωστόσο κανείς δεν τον κατάλαβε, γιατί ήταν φάρσα.

Για ακόμη μια φορά, ο κριτής του MasterChef επιστράτευσε το χιούμορ του, όχι για να πειράξει τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, αλλά τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου.

Έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή τους «Φωλιά των κου-κου», παριστάνοντας έναν τηλεθεατή που ήθελε να ψηφίσει... την Σπυριδούλα.

Τότε οι δυο παρουσιαστές των ενημέρωσαν ότι η Σπυριδούλα είναι από το προηγούμενο MasterChef κι εκείνος συνέχισε την φάρσα φλερτάροντας μια δημοσιογράφο της εκπομπής.

Συγκεκριμένα ρώτησε: «Η ομορφούλα, η ξανθιά είναι ελεύθερη;» Ο Κρατερός Κατσούλης τρολάροντας απάντησε: «Εξαρτάται, τι δίνετε».

«Ό,τι έχουμε δίνουμε, Παναθηναϊκός δεν είναι;», ρώτησε ο Κουτσόπουλος με τους παριστάμενους να απαντούν πως είναι.

«Τι έχετε όμως κύριε μου να δώσετε» ρώτησε ξανά ο Κατσούλης με τον Κουτσόπουλο να απαντάει πως έχει ένα δυαράκι και αν χρειαστεί να το πουλήσει για να πάρει μονόπετρο.

Τότε ο παρουσιαστής ρώτησε πως τον λένε και αποκάλυψε ποιος είναι «Ναι, Κουτσόπουλος Λεωνίδας λέγομαι και με ξύπνησαν πρωί πρωί να κάνω καμάκι στην Μαριλού», είπε χαριτολογώντας ο κριτής του MasterChef.

gazzetta.gr

Send this to a friend