• Κυριακή, 20 Ιανουαρίου
  • 02:49

Αθήνα

5 oC

ελαφρές νεφώσεις

«Με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου»: Η Κατερίνα Δαλάκα εξηγεί γιατί επέλεξε να κοντραριστεί με τον Νάσο (vid)

Έκπληκτους άφησε τους συμπαίκτες της η Κατερίνα Δαλάκα, όταν αποφάσισε να αναμετρηθεί στο στίβο μάχης με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στο Survivor 2.

Η παίκτρια, λίγο αργότερα, εξήγησε στις κάμερες τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Όπως είπε, δεν θέλει να την κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια της οι Μαχητές, θέτοντας εκτός αγωνίσματος την Ροδάνθη, όταν εκείνη, ως πιο αδύναμη παίκτρια, δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα στον στίβο μάχης.

«Από τους τέσσερις άντρες ήθελα να παίξω και να αγωνιστώ με τον Νάσο, γι΄αυτό και έγινε αυτή η επιλογή», είπε και στη συνέχεια εξήγησε γιατί διάλεξε να αγωνιστεί εναντίον ενός άντρα: «Πρώτον, γιατί το ήθελα από την αρχή του παιχνιδιού να μου δοθεί μια ευκαιρία τέτοια και δεύτερον γιατί με έχει κουράσει να με κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μου με αυτό που κάνουνε με την Ροδάνθη κάθε φορά.

Σε όποια πίστα της ταιριάζει, παίζει και αγωνίζεται, δηλαδή σε 20 παιχνίδια απ’ όλο το Survivor. Σε όποια πίστα ξέρει πως θα την αφήσουμε πίσω κάποια μέτρα, είναι μεγάλη πίστα και υπάρχει μεγάλο παρκούρ, επειδή έχουμε πλεονέκτημα σαν παίκτριες εγώ και η Μελίνα, πάλι σκαρφίστηκαν μια δικαιολογία. Εμένα, όταν μου φέρονται έτσι, δηλαδή δεν παίζουν δίκαια, για να τους “την σπάσω”, ήθελα να τους δείξω ότι δεν φοβόμαστε καμία άλλη αντίπαλο και ότι επιλέγω άντρα για να δείτε πως με αυτό που κάνετε δεν μας κάνετε δύσκολα τα ματσαρίσματα», είπε μεταξύ άλλων.

Send this to a friend