• Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου
  • 12:23

Αθήνα

28 oC

αίθριος καιρός

Ιδού τo μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου!

Ιδού τo μεγαλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου!

Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Μαλαισία και ονομάζεται First World Hotel. Το πολύχρωμο αυτό ξενοδοχείο διαθέτει 7,351 δωμάτια!

[adsense]

Το First World Hotel δεν ήταν έτοιμο να εγκαταλείψει τον τίτλο του μεγαλύτερου ξενοδοχείου παγκοσμίως τόσο εύκολα.

Το First World Hotel, ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων στην Μαλαισία, ονομάστηκε ως το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο από το Guinness World Records, όταν είχε 6.118 δωμάτια μεταξύ του 2006 και του 2013, αλλά έχασε τον τίτλο το 2014.

Τώρα, μετά από μια ανακαίνιση, ανέκτησε και πάλι τον πολυπόθητο τίτλο, φτάνοντας τα 7,351 δωμάτια και μετονομάστηκε σε Resorts World Genting.

Ο κ. Alan Pixley, κριτής του Guinness World Records, απένειμε το βραβείο στον κ. Edward Holloway, ανώτερο αντιπρόεδρο των εργασιών του ξενοδοχείου, χθες.

megalyteroxenodoxeio1

Το Resorts World Genting κατασκεύασε πρόσφατα ένα νέο μπλοκ που ονομάζεται 2Α και αυτό επέτρεψε όχι μόνο την διεκδίκηση του τίτλου για το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο με βάση τον αριθμό των δωματίων, αλλά πρόσθεσε επίσης στην ιδιοκτησία πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, αναβαθμισμένες υπηρεσίες φαγητού, ποτού και ψυχαγωγίας.

megalyteroxenodoxeio2

Λεπτομέρειες όπως γυάλινες τουαλέτες και υποδοχές USB με διεθνείς πρίζες συμπληρώνουν τώρα τα καινούργια δωμάτια. Τα νέα 1.286 δωμάτια διαθέτουν επίσης και έναν «λειτουργικό και σικ» σχεδιασμό.

megalyteroxenodoxeio3

Μέχρι το 2016, το Resorts World Genting σχεδιάζει να εισαγάγει το θεματικό πάρκο 20th Century Fox World, το Genting Premium Outlet, το εμπορικό κέντρο Avenue Sky και ένα νέο καλωδιακό σύστημα.

megalyteroxenodoxeio4

megalyteroxenodoxeio5

Πηγή

Send this to a friend